15:12 | 30 юли 14 3621

С водосвет бе открит новият офис на РЗОК-Казанлък

С водосвет бе открит новият офис на РЗОК-Казанлък / Новини от Казанлък

Районната здравно-осигурителна каса в Казанлък официално отвори врати на новия си офис на 30 юли. За здраве и благоденствие на всички, които имат заслуга за него, на екипа на РЗОК-Казанлък и на гражданите, които ще ползват услугите на Здравната каса, водосвет отслужиха казанлъшките свещеници отец Петко Мотев, архийерейски наместник на Казанлъшка духовна околия, отец Теодор, отец Цанко и отец Константин. Лентата прерязаха директорът на РЗОК-Стара Загора д-р Славка Йорданова и управителят на „ДКЦ-Поликлиника“ д-р Петър Лучев.

Новият офис на Здравната каса в Казанлък се намира в сградата на „ДКЦ-Поликлиника“, на втория етаж, в сектор „Клинична лаборатория“. РЗОК-Казанлък вече е на достъпно и удобно място за пациентите, за договорните партньори на Касата и за хората с увреждания, тъй като сградата разполага с асансьор.

„Тук е мястото на Здравната каса в Казанлък, където гражданите идват в Поликлиниката и могат да свършат едновременно работата си. Мисля, че това ще се оцени. Усилията си заслужаваха”, каза кметът на община Казанлък Галина Стоянова. Ремонтът на новия офис е извършен от Общинското предприятие „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата“, материалите за ремонта, на стойност 25 хил. лв., са закупени от Община Казанлък. Мъдро и навременно е решението на общинските съветници офисът на Здравната каса да бъде преместен в ДКЦ – Поликлиника, каза още кметът Стоянова, тъй като от 2001 г. до момента РЗОК-Казанлък се помещаваше в Детска ясла № 5, на отдалечено от центъра и от лекарските кабинети място. Кметът на общината благодари и на д-р Петър Лучев за предоставените помещения в сградата.

Директорът на РЗОК-Стара Загора д-р Славка Йорданова подчерта заслугата на Община Казанлък и на кмета Галина Стоянова за огромното съдействие, в резултат на което офисът на Здравната каса се премести на много по-подходящо място.
Офисът е ремонтиран със съвместните усилия на Община Казанлък, РЗОК – Стара Загора и на екипа на касата в Казанлък. „Ние имаме един от най-работещите офиси в страната. Тук се обработват отчетите на общопрактикуващите лекари, на аптеките, на зъболекарите, на центровете, на лабораториите, така че ние правим всичко това и за удобство на договорните партньори. Обслужваме и целия поток от пациенти – заверяваме техните протоколи и книжки, тук те подават заявления за европейски книжки”, каза още д-р Йорданова. Тя поясни, че това е вторият офис след старозагорския, който отговаря на европейските стандарти както за работещите, така и за тези, които обслужва. В офиса на Здравната каса в Казанлък работят 7 души.

Да поздравят своите колеги с новата придобивка дойдоха управителят на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ ЕООД д-р Кети Маналова, лекари и медицински специалисти от Поликлиниката, представители на медицински центрове в Казанлък, специалисти от РЗОК-Стара Загора.

Пресцентър на Община Казанлък

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак