16:06 | 20 септември 14 4035

Халил Летифов: Единствено ДПС нарича своите избиратели не “електорат“, а Господар

Халил Летифов: Единствено ДПС нарича своите избиратели не “електорат“, а Господар / Новини от Казанлък

С митинг-концерт в Казанлък ДПС представи кандидатите за депутати от Старозагорски избирателен район

Над 600 членове, симпатизанти и привърженици на ДПС от Казанлък препълниха снощи, 19 септември залата на ДК „Арсенал” в Казанлък. Пред тях Движението за права и свободи представи своите кандидати за народни представители в старозагорска област. Средната възраст на кандидатите на ДПС е 36 години, като в нея участват трима депутати от 42-то народно събрание: водачът Делян Пеевски, вторият в листата – Халил Летифов – областен лидер на ДПС Стара Загора и Шендоан Халит, младежки председател на ДПС в областта до избирането му за депутат през 2013 година. В кандидат депутатската листа се нареждат още настоящият заместник областен управител на Стара Загора д-р Тунджай Йозтюрк и областният председател на МДПС – Мехмед Зейнел. Казанлъшките имена преобладават в кандидат-депутатската листа на ДПС за изборите на 5 октомври. Родом от града на розите са кандидатите Айсен Алиш, Ридван Иляз и Борислав Асенов. Казанлъчани са и областните лидери Халил Летифов и Мехмед Зейнел. Представител на Николаево е председателят на ДПС в общината Щилян Велинов. Поради ангажименти, водачът на листата Делян Пеевски не присъства на среща. Гост, представител на централното ръководство на ДПС бе Камен Костадинов, депутат от 40, 41 и 42 НС и сега водач на листите в Шумен и В. Търново.

Халил Летифов: „Скъпи братя и сестри, вълнувам се и това е съвсем нормално. Вие сте хората, които направихте възможно Халил да е едно обикновено момче, което да успее.  Аз съм един от вас. Бях и общински съветник и кандидат за кмет и народен представител единствено благодарение на вашата подкрепа. Благодаря ви за това!

По този начин се получават всички наши идеи, нашите намерения – да помагаме на малките населени места, да помагаме на така наречения „електорат”, който единствено ДПС нарича Суверен, защото това е нашият работодател, това е господаря. Суверенът, господарят - това е българският избирател.

Нас ни има благодарение на вас. Аз съм ви длъжник, с моите колеги също сме ви длъжници. Благодаря ви! Разчитам на вашата подкрепа. Това е единственият начин ДПС да продължава да води тази политика, която вие сте ни задали!”

Камен Костадинов: „Виждайки тази пълна зала, аз нямам никакви колебания в резултата, който сте си поставили за задача да реализирате всички заедно – да затвърдите двата пълни мандата в старозагорска област. Моите колеги Халил Летифов и Шендиан Халит са част от печелившия отбор на Движението за права и свободи в 42-то народно събрание и заслужават вашата подкрепа. На 5 октомври ние трябва да отидем да гласуваме заради самите себе си. Моят апел към вас е всеки да осъзнае себе си и ползата за себе си от това да гласува за ДПС.

ДПС показа за тези 25 години, че е единствената партия, която независимо дали е в управлението или опозиция се грижи неотклонно за правата и свободите на българските граждани. Ние не идваме при вас като големите политици от София. Ние политиците от ДПС произхождаме от вас, ние сме част от хората, които пълнят залите. Ние имаме постоянна връзка със своите избиратели. Не се появяваме от избори на избори, а постоянно комуникираме със своите избиратели. На това се дължи успеха на ДПС - че можем да гледаме своите „господари“, както ги нарече Халил – право в очите.

Шендоан Халит: „Когато ДПС поеме ангажимент, ние го изпълняваме. ДПС работи за младежите, за хората, които се трудят неуморно както на полето, така и в заводите. ДПС е партията на най-обикновения човек и тази препълнена зала тази вечер доказва това. 

Благодаря ви за доверието, за това, че с вашата мощна подкрепа през 2013 година на едни предсрочни парламентарни избори, избрахте вашите двама местни представители,  в лицето на Халил Летифов и моя милост. Нека този път  с бюлетина номер 18, Казанлък за пръв път в историята да има своя народен представител в лицето на Халил Летифов, който да бъде два последователни мандата в българското народно събрание!”

В концертната програма участваха Поли Паскова и ансамбъл Чинари и младата и талантлива певица от Ясеново Шермин Меин - Шери. 12-токласничката в старозагорското музикално училище е млада надежда, която ДПС Казанлък подкрепя със стипендия.

ДПС №18
Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

10567 | 27 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9391 | 25 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

5518 | 26 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

3400 | 27 март 2024

Старши комисар Красимир Христов е новият директор на ОДМВР-Стара Загора

3353 | 28 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3337 | 25 март 2024

Абитуриенти от ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“ с емоционална и вълнуваща покана за бала към своята класна/ ВИДЕО

2477 | 26 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2421 | 25 март 2024

След мащабна операция на ГДБОП са иззети над 500 предмета, сред които тракийски шлем и антични златни накити

2399 | 22 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2354 | 22 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак