17:27 | 24 ноември 14 12947

Неустоими зимни предложения от ВИМАКС

Неустоими зимни предложения от ВИМАКС / Новини от Казанлък

Хипермаркет ВИМАКС представя на казанлъчани изключителни промоции на климатици и тази зима.

Новите дава модела, с които, буквално ще се родите като икономия на ток при великолепни показатели на отопление представят лидерите в производството на климатична техника – японските компании Fujitsu и Toshiba.

Инверторният климатик Fujitsu ASYG12LMCA/AOYG12LMCA е от т.нар. тип 12-ка - 12 000 BTU. Моделът е суперикономичен, с енергиен клас А++/А+. Препоръчителен капацитет в режим охлаждане - 31 кв.м./80 куб.м., а в режим отопление - 25 кв.м./65 куб.м. Гаранция - 36 месеца. ВИМАКС предлага климатика на цена 1349,00 лв., която включва и монтаж.

Моделът Toshiba RAS137SKV-E3-RAS137SAV-E3 AVANT също е инверторен  климатик с уникални параметри и цена. 13 000 BTU; енергиен клас А+/А; препоръчителен капацитет в режим охлаждане - 30 кв.м. /85 куб.м. и в режим отопление - 28 кв.м./75 куб.м. Гаранция - 36 месеца, цена 1449,00 лв., като е включен и монтаж.
 

Изключително търсени и удобни за отоплението през тази зима от казанлъчани са конвекторните радиатори, споделят от Хипермаркет ВИМАКС. В магазина са представени много модели от тези сравнително нови на пазара електроуреди. Ползата от тях, сравнена с обикновените радиатори, освен компактността им и красивия и ергономичен външен  вид е в много по-високия им КПД.

Конвекторните радиатори отдават много повече топлина от обикновените, ако харчат 2 kW ток, отдават 2 kW топлина, обясниха консултантите на ВИМАКС. По-икономични от тях са само климатиците, но добрата страна на конвекторите е в по-ниската им цена, сравнено с климатик. Този тип радиатори могат да се монтират на стена или да се поставят на пода с крачета, което ги прави и много по-удобни и ергономични, сравнено със стария тип електрически радиатори и уреди за отопление.

Освен за отоплението, ВИМАКС представя в навечерието на коледните празници изключително изгодни цени на всички останали уреди – огромен избор на телевизори, които в момента са на уникална Акция.

„Стремим се да предлагаме на нашите клиенти всички промоционални цени, с които ги посрещат  конкурентите ни от големите вериги, като добавяме и всяка седмица или за цял месец допълнителни продукти с намаление, което могат да намерята само при нас”, казва управителят на Вимакс Ангел Ангелов.

Добри и изгодни идеи  за коледните подаръци може да откриете сред разнообразието от лаптопи и таблети, което предлага Хипермаркет Вимакс. Марките Dell, Acer, Lenovo, HP, Fujitsu, Toshiba, Asus може да разгледате в наличност с последни модели на изгодни цени.

Сред предложенията на ВИМАКС при бялата техника, фокусираме вниманието ви към най-добрите цени на пазара за хладилници и перални от лидерите в съответния бранш – Liebherr  и Bosch.

Всеки месец ВИМАКС предлага на супер ниски цени отделни модели на хладилници LIEBHERR – немският лидер, качество на световно признато ниво.

Ежемесечни промоции се правят и конкретно на перални с марката Bosch – немско качество, без аналог, отново най-доброто и най-изгодно на пазара.

Преди да се втурнете към други градове за техника, сравнете цените и промоциите във ВИМАКС. Ще се изненадате колко по-изгодно и по-удобно за вас – за транспорт и монтаж ще се снабдите с мечтания от вас уред от близкия хипермаркет в Казанлък.

И да не забравяме, че ВИМАКС предлага безплатно доставка и монтаж на климатици, както и сервиз на климатици, с което фирмата е от десетилетия утвърдена и предпочитана в Казанлък и региона.

Вижте повече на страницата на ВИМАКС:

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак