17:38 | 16 декември 14 7270

От днес в Казанлък има нова медия

От днес в Казанлък има нова медия / Новини от Казанлък

От днес Казанлък има първия съвременен дигитален билборд от последно поколение. Нова видео-стена бе монтирана вчера на мястото на стария ЛЕД дисплей до хотел Казанлък.

Новата казанлъшка медия е по-голяма и с много по-добра резолюция – P10, което е последно поколение стандарт в този вид дигитални билбордове. Видео-стената вече може да излъчва освен статични и анимирани реклами, също и видео-реклами, с което се нарежда сред малкото подобни LCD билбордове в България. Освен място за реклама, новата видео-стена ще предоставя и актуална информация за казанлъчани – събитията за деня в културния и спортен календар, а на специални изнесени над нея дисплей минувачите и шофьорите ще виждат точната температура и точния час.

Видео-стената бе монтирана от лидера във външната реклама в Казанлък Рекламна агенция „Фактор”. „Въпреки свития в последните няколко години рекламен пазар, включително и в Казанлък, се решихме на тази инвестиция, в интерес на по-доброто качество на рекламата. Нашите клиенти знаят, че изключително много държим на високите стандарти в изпълнението на рекламите и се стремим да поддържаме професионално ниво, конкурентно на София и големите градове. Във външната реклама корпоративните клиенти са на международно ниво и не търпят компромиси. Затова и в билбордовете, а сега и с видео-стената ние се стремим да бъдем отново в крак с най-последните стандарти и изисквания на пазара”, казва Добрина Широва, управител на Рекламна агенция „Фактор”. „Новият дисплей, обаче няма да се отрази на цените за реклама, те ще останат конкурентни и достъпни за бизнеса в Казанлък, просто повишихме качеството,” допълни Широва.

Агенция "Фактор" е член на Асоциацията „Дигитална външна реклама”. Първата видео-реклама, която стартира днес на новата видео-стена в Казанлък бе клипа на инициативата под егидата на Президента - Българската Коледа, в която членовете на асоциациатя се включиха безвъзмездно.

Първите видеостени с големина на стандартни билбордове тип „пиза“, с възможности за излъчване на рекламни видеоклипове са инсталирани в България малко след 2006 г. Пионери в тази област са русенска компания. От Русе пристигнаха вчера и ЛЕД панелите, които в продължение на целия следобед бяха монтирани на чисто новото за Казанлък съоръжение, което и като конструкция е вече с по-големи размери и отговаря на всички стандарти за външна реклама в Европа.

Макар и все още малко на брой  в Българяия, дигиталните видеостени са бъдещето на външната реклама и у нас, казват специалистите по маркетинг. В световен мащаб дигиталните билбордове вече отдавна изместиха класическите статични рекламни съоръжения.

kazanlak.com

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак