Kazanlak.Com /

Светльо е опериран и се бори за живота си

Светльо е опериран и се бори за живота си

Състоянието на катастрофиралия Светлин Курдов е стабилизирано, научи Kazanlak.Com от негови близки. Младият казанлъшки бизнесмен изхвърча с БМВ-то си от пътя Казанлък - Енина в сряда вечерта с висока скорост и бе спасен на 10 метра от колата си в слънчогледовата нива. Светльо беше откаран в Старозагорската болница със сътресение на мозъка, много фрактури по ребрата от ляво и счупено дясно бедро.

Вчера е бил опериран и стабилизиран, но все още има рискове за живота му, казват негови приятели. Вероятно още няколко дни ще остане в интензивното отделение. В инцидента с БМВ-то "на косъм" от фрактурите се отърва жената на Светльо, която също, според очевидци е излетяла през предното стъкло. 

Потребител на Kazanlak.Com дори свидетелства за катастрофата: 

Georgi Baltov · Subscribe · ОУ "Св.Паисий Хилендарски"-гр. Казанлък:  Така начи да разкажа малко... Ние с моят свяко и още 4 мои приятели отивахме към Крън но минахме през Енина карахме някаде около 120 км. и БМВ-то ни изоревари след 30-40 секънди аз виждам как колада поднася и влиза в слънчогледа колата се превърта в въздоха няколко пъти и само виждам как човека лети от колата веднага спряхме и видяхме първо жената тя беше добре тръгнахме да търсим мъжа и го намерихме после звъннахме на 112.. Според мен мъжа е карал без колан и това е по добре заштото колата от шофиорската страна цялата беше смазана и човека можеше да умре на място а мисля и че жената беше връкнала от колата защото беше на 3 метра от пътя апък колата беше на 5-10 метра навътре.

Десетки казанлъчани засвидетелстваха подкрепата си за Светльо в коментари под новината за катастрофата в нашия сайт. Хиляди се заинтересуваха за катастрофата и състоянието на младия популярен казанлъчанин. 

Milena Parova · СОУ" Екзарх Антим 1 "Казанлак": Светлине нека Бог бъде с теб!Много късмет и всичко да бъде с добър край.

Бorislav Dimitrov · London, United Kingdom: Svetlio ti si zdravo mom4e I ne se predavai priqtel4e, bori se! Bog the e s teb!

Nina Serbesova · Limasol, Limassol, Cyprus: Adski svyastno i dobro mom4e,dano da ima dobur krai

Perunika Peneva · Subscribe · Works at Selbständig: Бог да е с теб , Светльо!

Kazanlak.Com също стиска палци на Светлин и му пожелава да се пребори и възстанови скоро!

Снимката на Светлин е от неговия Фейсбук профил.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.40066