Kazanlak.Com /

Крими: 4 кражби за едно денонощие в казанлъшко

Крими: 4 кражби за едно денонощие в казанлъшко

Днес около 00.12 ч. в Районно управление Полиция - Казанлък е получено съобщение от 23 годишен казанлъчанин, за това че през незаключената входна врата е проникнато в дома му, разположен на ул. „Петко Д.Петков”, като са откраднати три преносими компютри, плазмен монитор и парфюм. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в Районно управление Полиция - Казанлък е получено съобщение от 74 годишен мъж от с. Горно Изворово, за това че през незаключената входна врата е проникнато в дома му, като е отнето портмоне със сумата от 500 лв. и лични документи.

Вчера в Районно управление Полиция - Казанлък е получено съобщение от 29 годишен мъж от Казанлък, за това че чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в апартамента му, разположен на ул. «Илинден» № 16, като е открадната сумата от 140 лв.

На 29/30.07.т.г., чрез срязване комарника на прозореца на избено помещение е проникнато в частна къща в Крън, обитавана от 64 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на моторен трион.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.69371