Kazanlak.Com /

Две катастрофи на пътя между Казанлък и Стара Загора

 Две катастрофи на пътя между Казанлък и Стара Загора

Снощи около 23.50 ч. по пътя Казанлък – Стара Загора, лек автомобил Хюндай, с румънска регистрация, управляван от румънския гражданин Г.Д., 42 годишен, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на неосветен и прав пътен участък блъска пресичаща пътното платно овца, като от удара са причинени само материални щети.


Вчера около 09.30 ч. на км. 208 от автомагистрала Тракия в района на Стара Загора, излизайки от магистралата и включвайки се в пътя Казанлък – Стара Загора, лек автомобил Рено Клио, със софийска регистрация, управляван от 62 год. Т.И. от София, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над автомобила и напускайки пътното платно, се обръща по таван в отводнителна канавка.


От ПТП пострадали : пътуващите в автомобила – съпруга на водача – М.И., 53 годишна от София и баща – И.И., 83 годишен, като жената с мозъчно сътресение, без опасност за живота е настанена за лечение в старозагорската болница, И.И. С натъртване на дясната ръка е освободен за домашно лечение.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.7566