Kazanlak.Com /

Крими: Жена от Брегово е извършителка на поне 6 кражби в региона

Крими: Жена от Брегово е извършителка на поне 6 кражби в региона

Разкрита бе извършителка на серия взломни кражби от частни домове в селата Манолово и Александрово, общ. Павел баня.  Кражбите са били извършени от 41 годишната Ф.Г. от с. Бегово, община Пловдив, която е откраднала предимно: дрехи, посуда, килими, одеяла, завивки и други лични вещи през периода 2011 и 2012 год.. Констатирано е, че Ф.Г. за времето от 13.12.м.г. до 06.05.т.г. е извършила шест взломни домови кражби. Работата по цялостно установяване на престъпната дейност на лицето продължава.     

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление Полиция - Казанлък по отношение кражбата на моторен трион, медна пръскачка, медна тава и ел. косачка, осъществена от частен дом в село Габарево, община Павел баня, собственост на 50 годишен мъж, е установен извършителя на деянието – това е : 36 год. А.О. от Хасково.

На 06.08.т.г. за времето от 14.00 ч. до 18.00 ч. от поляна, разположена в западния край на село Елхово, е извършена кражба на две кобили и конче, собственост на 27 годишна жена от селото. Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на установяване. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление Полиция - Казанлък.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.10826