Kazanlak.Com /

От ВиК се извиниха за причиненото неудобство

От ВиК се извиниха за причиненото неудобство

След, като половината от жителите на Казанлък останаха вчера без водоподаване до 23,30 часа, потърсихме за коментар началникa на „ВиК – Стара Загора”район Казанлък за коментар.

Инженер Тотьо Ангелов: "Извиняваме се на нашите клиенти за причиненото неудобство. Вчера подменихме 110 метра магистрален водопровод, но възникнаха непредвидени обстоятелства. Вина за закъснението на плановия ремонт няма изпълнителят на подмяната - фирма за безископни технологии от Стара Загора.”

Ангелов заяви, че подмяната на този магистрален водопровод се прави с цел подобряване на ВиК мрежата, като досегашните тръби там са били от средата на миналия век. Подмяната на водопровод вчера бе направена в участъка от улица "Капрони" към улица "Юнашка".  В момента на мястото е сложен полиетиленов водопровод.

Засега не е планирана друга подмяна на водопровод до края на 2012 година, но е възможно ако се намерят средства да бъдат подменени и други участъци от мрежата. Инж. Ангелов заяви, че няма връзка между температурните рекорди и зачестилите в последния месец аварии, причината за честите аварии не е изяснена.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.72809