За нас

ВТА Секюрити - Професионална охрана за вашия бизнес и за вашия дом!

Екипът ни в Казанлък работи за Вас вече 2 години.

Ангажираме да слушаме и отговаряме на всички нужди от страна на нашите клиенти и служители. Ние ще поставим нов стандарт в сферата на охранителната дейност! Едно безкомпромисно качество, както и начин на живот, който ще бъде постигнат с помощта на съвместната ни работа с Вас.

Нашата визия

За да бъдем признати като професионална и етична охранителна фирма с най-високо качество, нашата мисия и ценности са винаги да даваме най-доброто в работата с хората, независимо дали са членове на обществото, клиенти, наши ръководители или служители. Ние винаги се стремим да получим най-добрия резултат по важните въпроси, особено тези, които засягат нашите клиенти и служители.

Нашият екип

Служителите на ВТА Секюрити Казанлък са внимателно подбрани въз основа на техния опит, правоспособност, умения, професионализъм и поведение. Всички служители на "ВТА Секюрити Казанлък" са лицензирани и обучени да работят по най-новите стандарти за сигурност, с цел да се уверите, че Вие и Вашият имот получава отношението и вниманието което заслужава, на най-изгодните цени за района.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.95064