Дограма

Фирма "ЕксПласт" ЕООД е специализирана в изработване, монтаж и дистрибуция на PVC и алуминиева дограма, интериорни и екстериорни врати, гаражни врати, щори, сенници, парапети, покривни прозорци Velux и бариери.

ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ И СВЕТЛИННИ ТУНЕЛИ Velux

"ЕксПласт" предлага продажба и монтаж на широка гама от покривни прозорци и светлинни тунели.

За вашия комфорт, уют и екологичен дом. С покривните прозорци ще съчетаете здравословното с красивото и практичното. Покривни прозорци Velux пропускат в помещението значително повече естествена светлина в сравнение с вертикалните прозорци, поради директното слънчево греене на покрива. Така получавате здравословен климат с естествената светлина, свеж въздух и приятна температура.

Покривните прозорци Velux устояват и на най-неблагоприятните климатични условия. Преди да бъде изведен на пазара, всеки продукт се подлага на множество тестове.

Всички покривни прозорци имат вентилационни отвори, през които стаята се проветрява дори при затворен прозорец. Вграденият въздушен филтър спира прах и насекоми. Той може да се почиства и подменя.

За вашето пълно удобство можете да изберете и най-добрия и практичен начин за отваряне на покривен прозорец – ръчно или с дистанционно управление.

Светлинен тунел Velux предоставя естествена светлина отвън в мрачни помещения като коридори, бани и други неосветени стаи, където е невъзможно или неуместно да се постави покривен прозорец.

 

AL И PVC ДОГРАМА

AL и PVC дограма, предлагана от „ЕксПласт“ осигурява икономия на енергията за отопление, шумоизолация и устойчивост на всякакви атмосферни условия. Продуктите се отличават с най-висок клас на белота и гланц и капацитет на поглъщане на светлината.

Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, в съответствие с нормите за чиста околна среда.

AL и PVC дограма се изработва от профилите VIVAPLAST и можете да изберете от 4, 5 или 8-камерна.

Профилите VIVA Plast, изложени на драстични амплитудни атмосферни условия (влажност, средни месечни температури над 35°С и -10°С, променливо атмосферно налягане, киселинни дъждове), запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.26902