Ремонт

Мазилка Травертин! Един от скорошните ни обекти. Вижте разликата!

През последните години декоративните мазилки навлизат все повече в нашите домове. Те се съчетават добре с различни стилове мебели и орнаменти. Ние от "Кърпачев Декор" предлагаме Италиански, Венециански и др. видове мазилки.

Всичко за вашия дом – Кърпачев Декор предлага пълна гама с услуги за вътрешен и външен ремонт на вашия дом. 20-годишна практика в страната и чужбина ви гарантира качество и чистота!

  • Боядисване

Боядисването на пръв поглед е лесна работа, но често като се захванем не се оказва така. Затова специалистите често са търсени за тази услуга. Големият избор на марки, видове и цветове е ключов  за добрия завършек на ремонта. Голямото разнообразие вече няма да бъде затруднение, защото специалистите ще ви посъветват на коя боя да заложите според вашите критерии и очаквания.

  • Шпакловка

Шпакловането не е само завършителната част от вашия ремонт, но и един от най-важните етапи. Кърпачев Декор извършва шпакловка на всякакви помещения – на стени и тавани. Можете да изберете между цялостна шпакловка или шпакловка на фуга. Специалисти ще ви посъветват за по-добрия вариант за вашия дом или офис.

  • Гипсокартон

Кърпачев Декор предлагат два вида поставяне на гипсокатрон – чрез лепене или чрез изградане на конструкция. Според функцията, която има в помещението, компетентни майстори ще ви посъветват кой вариант е по-добър за вашето помещение. Често гипсокартона се използва за изправяне на стени, за изграждане на преградни, за окачени тавани и след поставяне на вътрешна изолация.

  • Декоративни мазилки

През последните години декоративните мазилки навлизат все повече в нашите домове. Те се съчетават добре с различни стилове мебели и орнаменти. Мазилките имат дълга история, като преди три века те стават силно популярни. В наши дни се съживяват стиловете.  Кърпачев Декор предлагат Италиански, Венециански и др. видове мазилки.

  • Ламиниран паркет

Фирма Всичко за вашия дом – Кърпачев Декор предлагат и монтаж на ламиниран паркет. Ламината е една от най-масово използваните видове подови настилки в България, така че монтирането на ламинат е популярна услуга в цялата страна. Той е надежден, универсален и лесен за почистване. Поставянето на ламинат може да не е от най-сложните задачи, но изисква внимание към детайла и определен опит. Поставянето от непрофесионалисти може да съсипе и най-качествения ламиниран паркет и така да доведе до допълнителни разходи.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.95904