Новини

Училища ЕВРОПА и  Съюзът на народните читалища обявяват обща дарителска инициатива по случай 24 май, Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Децата, които имат желание, могат да изберат и донесат нова и хубава книга, която вече са прочели, и да я споделят с други деца като я дарят за библиотеката в града.
Заповядайте на щанда ни на 24 май. Нека децата открият радостта от дарителството!
Всеки малък дарител ще получи специален сертификат за дарителство. Подготвили сме и много изненади за всички деца, които вземат участие в инициативата ни.

Лято 2022


 

Лято 2022

Училища Европа Ви канят да направите правилния избор!

Изберете подходящата за Вас форма на обучение:

  •   групово, индивидуално или фирмено

 

Изберете подходящия за Вас курс:

  • Занимателен курс по английски за деца
  • Интензивен курс по английски за възрастни  - ниво A1, А2, В1
  • Разговорен курс по английски
  • Подготовка за B2 First, C1 Advanced, IELTS

За повече информация: тел. 0431 62711, 0887419263

Училища Европа – Свободата да общуваш!

Уважаеми родители,
Скъпи ученици

Всяка година споделяме с вас иновационните успехи на Училища Европа.
Нашата цел е подобряване на качеството на учебния процес и доближаването му до истинските европейски стандарти.

Нашите усилия не остават незабелязани от eвропейските институции. Плод на дългогодишното развитие е и лицензът, който получен от Cambridge Language Assessment.

От месец юли 2011 „ЕСЕТ – Училища Европа” е оторизиран изпитен център на Кеймбридж с регистрационен номер BG 015.

В този център се провеждат изпитите както за най-малките - YLE, KfS и PfS, така и за по-големите ученици.
Те дават възможност за междинна проверка на знанията и разбира се потапяне в реална изпитна обстановка и привикване с европейските изпитни стандарти.

YLE е изпит, предназначен за най-малките ученици, изучаващи английски език. В неговите три нива(Starters, Movers, Flyers) се включва проверка на възможностите и езиковите умения на деца от нива P2, S1 и S2, с цел придобиване на увереност при писменото и говоримо ползване на английски език.

Кey for Schools (KfS) е изпит, предназначен за ученици, добили увереност в ползването на английски език. Изпитът включва проверка на възможностите и езиковите умения на деца от нива (S2) и S3 и удостоверява, че учениците могат да се справят със всекидневни ситуации на основно ниво от писмения и устен английски език. Изпитът цели да повиши мотивацията за изучаване на английски език, да даде увереност на учениците да използват четирите езикови умения и да ги ентусиазира да продължат изучаването му в по-високо ниво.

Preliminary for Schools (PfS) е последният изпит от първата серия изпити на Кеймбридж. Той удостоверява владеене на английски език на средно ниво. В него се включват учениците от нивата S4 и S5. Освен повишаване на мотивацията и ентусиазма за изучаване на английски език, явяването на този изпит цели пряка подготовка за следващите нива от изпитите на Кеймбридж – B2 First, C1 Advanced и C2 Proficiency.


Уважаеми родители, скъпи ученици,
Европейската директива очертана като тенденция за XXІ век е „Учене през целия живот”.
Изключително важна част по пътя на обучението е външното оценяване и сертифициране.
Това се постарахме да предоставим в най-добра форма с надеждата, че ще отворим за нашите деца нови, наистина  европейски възможности.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.22491