Авросервиз

Богат асортимент на авточасти и автокозметика


Авточасти за ВСИЧКИ леки и товарни АВТОМОБИЛИ - магазин MONCHEV 90!

Открий разнообразието от авточасти, моторни масла и автокозметика за твоят автомобил! Широка гама продукти на най-добри цени в Казанлък!

бул. Александър Батенберг, 223

ВАЛИДНО ЗА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ


Годишен/Периодичен технически преглед - ПУНКТ "Мончев-90"

Заповядайте при нас - гр. КАЗАНЛЪК, бул. АЛ. БАТЕНБЕРГ, 223
Очакваме Ви всеки делничен ден от 08:30ч. до 18:00ч.  - Събота - 10:00ч. до 15:00ч.

МОНЧЕВ-90 - С НОВО ФИРМЕНО ЛОГО


Скъпи приятели и клиенти,
Изключително ни е приятно да ви представим нашето, напълно ново лого!

Промяната е била неизменна част от развитието ни през годините - от създаването на фирма "Мончев-90" до наши дни! Белязваме старта на 2021 г. с нашето ново лого, което обобщава дейността ни и дългогодишната ни история!

Благодарим ви, че сте наши клиенти!
"Мончев-90"ООД

Нова услуга - Компютърна диагностика на всички леки и товарни автомобили


От днес, вече и в Казанлък можете да направите компютърна диагностика на товарния си автомобил, и не само! В Мончев-90 няма ограничения! Извършваме цялостна компютърна диагностика на всички видове автомобили с лицензираната апаратура на италианската фирма TEXA:

- леки автомобили
- лекотоварни автомобили
- тежкотоварни автомобили
- микробуси
- автобуси
- влекачи
- ремаркета
- полуремаркета

При нас ще получите пълна диагностика без значение от марката или вида на вашия автомобил - камион, ремарке или дори влекач. Професионален и компетентен екип ще диагностицира текущите параметри на автомобила ви в реално време. Ще направи тест на инжектори, релета, клапани, изпълнителни елементи и други. Състоянието на мотора и останалите елементи от вашия автомобил ще бъде анализирано за възможно най-кратко време и ще получите подробни резултати.

Диагностичната апаратура на Мончев-90 е съвместима с pass-thru protocol, който позволява на сервиза да се свързва директно с централния сървър на всеки производител и да получава информация и софтуер. Чрез pass-thru функцията можем да ви осигурим ъпдейт на софтуер на един или повече електронни модула в случай на повреда.

Защо е нужна компютърна диагностика?

Целта на този вид диагностика е да изясни проблемите, които в близко време биха навредили на вашият автомобил. Най-важното при компютърната диагностика разбира се е да се фиксират заключените в паметта грешки, след което следва препрограмиране и изтриването им. Автодиагностиката може да предотврати проблеми с централното заключване, въздушните възглавници, проблеми с ABS системата и много други. Диагностицирането на отделните компоненти на двигателя е един от най-добрите начини да се запознаете със състоянието на автомобила си.

Ако се занимавате с транспорт знаете, че надеждността и доброто състояние на автомобилите са на първо място. Диагностиката на товарния транспорт трябва да се провежда на всеки шест месеца. С навременна диагностика на камиона могат да се избегнат много повреди, аварии и произшествия по пътя. Ненавременната реакция, води до скъпи ремонти, нарушения в цялостната изправност и бъдещи задължения около поддръжката.

Сега, единствено в автосервиз Мончев-90 ще извършим диагностика на всеки модел и всяка марка автомобил! Всеки клиент е приоритет за нас! Очакваме ви!

Автосервиз Мончев-90
гр.Казанлък, бул.Ал.Батенберг, 223
0899 963935

Фирма Мончев-90 ООД - 30 години управление


На 17.04.2020г. се навършват 30 години от създаването на фирмата ни! По този повод се проведоха две томболи, с участието на нашите клиенти. Тегленете бе извършено на Рождения ден на  "Мончев-90" ООД, с присъствието на Главния счетоводител на фирмата - Димитър Димитров.

Изключително сме горди и смеем да твърдим, че тези 30 години упралвение, за нас за истински ценни! За този период успяхме да  разширим нашата дейност, като се превърнахме в официален дилър на KIA MOTORS BULGARIA, за град Казанлък. Незаменима бе подкрепата и на нашия партньор  SHELL BULGARIA.
Нямаше да стигнем до тук и без нашият, прекрасен екип, който включва изключително отговорни, лоялни, добри хора и професионалисти.

За нас, цялата 2020г. е Юбилейна и празнична и ще продължим да я споделяме с Вас - нашите клиенти. В сърцето на всеки един успешен бизнес, стоят доволните и удовлетворени клиенти, които са неизменна част от нашето внимание в работата и поглед към всеки детайл, за да бъдем възможно най-полезни и да задоволяваме търсенето и изискванията на всички Вас. Предстоят още томболи, в които всички наши клиенти ще имат възможността да участват, а изненадите не приключват с нашия фирмен Рожден ден. До края на 2020г. няма да спрем да Ви радваме, защото държим на подкрепата на своите клиенти.

Автомобилите са неизменна част от нашето ежедневеие, а грижата и поддръжката им, е главната цел на всеки един притежател на МПС. Нашата дейност обхваща широк кръг от услуги. А главната ни цел, е да продължим да се развиваме и да доказваме професионализма си. Ценим желанието на всеки наш клиент и благодарим на всички Вас, които избирате нас!

За доверието и подкрепата от всички Вас - Благодарим Ви, от сърце!

От управителите на фирма "Мончев-90"ООД

 

ДЕЗИНФЕКТАНТИ DAMASCENA – Интервю и оценка от практикуващи лекари


Във връзка с новата серия продукти на фирма „Дамасцена”ЕООД, решихме да Ви представим нашето кратко интервю, което проведохме с двама млади лекари от Варна, които преди дни се обърнаха към нас, със своето професионално мнение и решиха да споделят своето впечатление от новите дезинфектанти „Damascena”.
Представяме Ви, Доктор Петър Боранов и Д-р Ани Дзакова - практикуващи лекари по обща медицина.
Вижте какво ни споделиха те, както и някои ценни съвети за грижата и безопастността на нашето здраве в период на пандемия.

- Здравейте, благодарим Ви, че се свързахте с нас! Най – напред, желаем да Ви попитаме, от къде разбрахте за продуктите Damascena, които са казанлъшко производство, а Вие сте практикуващи лекари в град Варна?

- „За продуктите Damascena разбрахме съвсем скоро от Facebook страницата – ”Kia Kazanlak Мончев-90 ООД”, в която конкретно видяхме реклама на дезинфектантите „Роза” и „Лавандула”. Тъй като разнообразието от дезинфектанти в момента, е наистина огромно и повечето от тях са вносни, проявихме интерес към тези два продукта, именно защото са българско производство. Видяхме, че има възможност да поръчаме онлайн и решихме да направим поръчка, за да ги пробваме. Закупихме по един брой от двата асортимента – с роза и един с лавандула. Очаквахме продуктите за дезинфекция да са ефикасни, поради процента на спиртното съдържание в тях. А след като ги изпробвахме, бяхме наистина очаровани от ефекта им. Веднага след това поръчахме още четири опаковки.”


- Вие познавате и сте използвали различни марки дезинфектанти. Споделете с нас, Вашата оценка за дезинфектантите „Damascena”?

- „На база лично изпитаният ефект и проучените съставки, бихме казали, че за целите на лична употреба, като част от предпазните мерки в борбата с контагиозните микроорганизми и вирусни частици, този продукт е изключително удовлетворяващ.” 


- Може ли да се каже, че ефекта на спрейовете „Damascena” се допълва и от действието на розовото и съответно лавандуловото масло? Какви са лечебните им свойства?

- „Именно в това се изразява предимството на тези продукти пред известните на широката публика, марки. В самото начало на историята на медикаментите и лечебните мехлеми лежи употребата на есенциални масла, чиито ефекти продължават да се изучават и до ден днешен.
Предмет на свойствата на есенции от билки е фитотерапията, важен клон на традиционната медицина и в основата на редица терапевтични подходи, което е доказателство за значимостта на приложението на етерични масла. Oфициални проучвания от специализирани институти потвърждават антимикробното, антисептично и  противогъбично действие на лавандуловото масло и розовото масло, което въздейства положително на естествената микробиота, водейки до постигане на желания баланс между ефективна дезинфекция и качествена грижа за кожата, която се постига с продуктите на Damascena.”


- Дезинфектантите често изсушават кожата, заради спирта в състава им? Такъв ли е ефекта и при дезинфектантите „Damascena”?

- „Това е неизбежен резултат от честата употреба на дезинфектанти на спиртна основа, но със съдаржанието на глицерин в продуктите на „Damascena”, се постига подхранващо и овлажняващо действие върху кожата, а в допълнение с ефектите на етеричните масла, ще усещате свежест и лекота.”


- Кой от двата продукта Ви хареса повече – този с роза или с лавандула?

- „Лавандуловото масло е едно от най-богатите на терапевтични свойства, а приложението на розовото масло в грижата за кожата е доказано. Не бихме могли да дадем по-висока оценка на един от тези два асортимента, но силно ги препоръчваме на всеки, за да може сам да се убеди в ефективността им.”


- Бихте ли препоръчали на пациенти и Ваши колеги дезинфектаните „Damascena”?

- „Продуктите на „Damascena” са напълно достойни за Вашето доверие. Те задоволяват нуждите във всекидневната употреба, като лично предпазно средство и са един невероятен пример за запазване на Българската продукция и качество, отговарящи на всички очаквания.  Препоръчваме ги на всички, които се отнасят с грижа и  отговорност към собственото си здраве и здравето на околните. Добре е да се знае, че тези продукти са напълно сертифицирани и тествани, затова няма никаква причина за съмнение в дезинфекционното им действие.”


- Какво бихте искали да кажете на нашите читатели в допълнение?

- „Бихме искали да им пожелаем да бъдат здрави и да не забравят, че здравето е в ръцете на всеки един човек и именно това е сигурния път, да не попадаме в клопките на вирусните, както и на други заболявания. Апелираме към отговорност и най-вече към спокойствие, защото ако се грижим за себе си, то сигурността ни е гарантирана и съответно – личното спокойствие.”

Скъпи читатели, представихме Ви нашето интервю, проведено с тези двама специалисти, които сами пожелаха, да отбележат своето мнение за новите продукти "Damascena". Обратната връзка с нашите клиенти е важна и ценна за нас. А признанието към качествените продукти, които предлагаме, ни вдъхновява да работим с внимание и поглед към всеки детайл и всеки наш клиент.

Продуктите от новата серия Дезинфектанти ,,Damascena" може да закупите:

- В нашия магазин:гр. Казанлък, бул.Александър Батенберг, 223 /до ОМV/
- Приемаме поръчки и онлайн на тел: 0899 963935
- В нашата Facebook страница тук.

Официален сайт на производител: https://www.damascena.net

Дезинфектанти за ръце Damascena - ще откриете и при нас - МАГАЗИН МОНЧЕВ-90


Грижата за нашето здраве и безопастност в период на пандемия, е незибежна и необходима. А избора за подходящи продукти, с които да се предпазим се оказва труден из между огромния набор от козметични средства за дезинфекция, които са с неясен произход, съдържание и качество, които да гарантират защитата ни.

Един от основните методи, чрез които да предпазим себе си и здравето ни, е спазването на лична хигиена, която включва, не само редовното миене, но и дезинфекцията на ръцете ни. От основно значение е грижата за тях, тъй като често в ежедневието ни, те са в пряк контакт и допир с различни хора и предмети.

А когато говорим за избор на качествени продукти, никога не пренерегвайте и българското, родно производство. Силата на лечебните свойства на маслодайната роза и лавандулата не са просто мит за Долината на розите, а в комбинация със 70% спирт и глицерин, се превръщат в мощно средство за дезинфекция.

Представяме Ви, новата серия продукти на фирма "Дамасцена" ЕООД, произведени изцяло от натурални съставки, с гаранция за качество и дезинфекционно действие. 
Новата продукция включва различни разфасовки от два вида  /дезинфектанти/:
1.Дълбоко почистващ спрей "Роза"
2.Дълбоко почистващ спрей "Лавандула"
Съдържанието на продуктите включва: розово масло, розова вода, лавандулово масло, лавандулова вода, 70% спирт и глицерин, който подхранва и хидратира кожата.

 

Ние държим на качеството и оригиналните продукти, които да предложим на Вас - нашите клиенти! 

- Дезинфектантите може да откриете в нашия магазин на адрес:
гр.Казанлък, бул.Ал.Батенберг, 223
- Извършваме доставка и чрез куриерски фирми: Еконт и Спиди
- Поръчайте на номер: 0899 963935
- Поръчка може да направите и в нашата Facebook  страница тук.

Бъдете здрави и позитивни!
"МОНЧЕВ-90"ООД


 

Автосервиз „Мончев-90“ ООД ПРЕДЛАГА:


1.НАТУРАЛЕН ДЪКБОКО ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА РЪЦЕ "РОЗА" / "ЛАВАНДУЛА"
- Роза-/Съдържание: 70% спирт, Натурална Розова вода, Глицерин/
- Лавандула-/Съдържание: 70% спирт, Лавандулова вода, Лавандулово масло, Глицерин/
- Разфасовки по 1 или 5 литра

2.ТЕЧЕН, ПЕНЛИВ ПОЧИСТВАЩ И ДЕЗИНФЕКЦИРАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ПОД "СЕПТИЧАС" (концентрат, без миризма) - Разфасковки по 1кг или повече

3.ПРЕДПАЗНА МАСКА ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА (с джоб за филтър)

4. НИТРИЛНИ РЪКАВИЦИ JBM, 100бр.:M,L,XL (черни) в кутия

- Всички продукти може да закупите на място в нашия обект или на посочените телефони, извършваме доставки с Еконт/Спиди до Ваш адрес или до офис!

 

Заповядайте при нас на адрес: гр.Казанлък, бул.Ал.Батенберг, 223

За всякакви въпроси и поръчки, позвънете ни:
📱Тел:0431 63047
📱0899 963935

Бъдете здрави!
От Екипа на "МОНЧЕВ-90"ООД

 

Автомивка за автобуси и тежкотоварни автомобили


АВТОМИВКА "МОНЧЕВ-90" предлага цялостно измиване и почистване на автобуси и товарни автомобили
Единствена услуга за град Казанлък - автомивка за всички автобуси, тирове и др.

- Вътрешно почистване и интериорна грижа

- Цялостно външно измиване с професионални, козметични средства

- Качество на работа и гаранция за перфектен вид 

 

Заповядайте при нас: бул."Ал.Батенберг"223, Казанлък
Тел: за контакт: 0431 63047, 0899 963935

 

От екипа на "Мончев-90"ООД

Реглаж на фарове


Регулиране на фарове - лесно и достъпно за Вас - Автосервиз"Мончев-90"
Правилното регулиране на фаровете е от изключително значение за сигурността на водача и пътниците във всеки автомобил! Подходящата настройка на предните светлини не само не разсейва останалите участници в движението, но и осветява пътищата, пътните знаци, както и всички преминаващи животни или пешеходци, които биха могли да изскочат на платното.
Едни от основните фактори, които допринасят за неравномерното осветяване, са: износените амортисьори, извозването на тежки товари, челни удари, неправилно монтирани крушки, или несертифицирани от производителя светлини като китайските Xenon или LED за допълнителен монтаж.Ако не можете да се справите сами с тази задача, най-добрия вариант е да закарате вашия автомобил в автомобилен сервиз. 
Заповядайте в нашия сервиз, за да коригираме светлините на фаровете! В автосервиз „Мончев-90“ квалифицираните и добре обучени техници разполагат с необходимите знания и оборудване, за да извършат тази задача, прецизно до нормите определени от производителя.

Предимства:
✅Намираме се на лесно и достъпно място
✅Реглажа отнема минути
✅Гарантирате Вашето удобство и спокойствие на пътя, докато шофирате!

Заповядайте на адрес: Ал.Батенберг, 223 - гр.Казанлък
Тел. за контакти: 041 63 047, 0899 963935

От екипа на "Мончев-90"ООД

Работно време на Сервиза, ГТП, Автомивката и Магазина


Понеделник - Петък
08:30ч. – 19.00ч.

Събота
09:30ч. - 15:00ч.

ОБЯВА ЗА СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА


АВТОМОНТЬОР и ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

"МОНЧЕВ-90" ООД, оторизиран дилър на Киа Моторс България, търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС в сервиза си в гр.Казанлък, бул. Александър Батенберг,223 (до ОМВ)

ИЗИСКВАНИЯ:
- Средно-специално или висше образование по автомобили;
Описание:
- Цялостна техническа проверка на автомобилите;
- Диагностика и отремонтирване на МПС;
- Смяна масла, ремонт ходова част, ремонт ДВГ, смяна накладки, амортисьори и др.

Изисквания:

-Средно-специално или висше образование по автомобили;
- Умение за работа в екип;
- Отговорност, енергичност,изпълнителност;
- Организационни и комуникативни умения.

Ние Ви предлагаме:
- Трудов договор;
- Трудово възнаграждение по договаряне.

Ако нашето предложение представлява интерес за Вас моля изпращайте своята Автобиография на e-mail: moniko@mail.bg или се свържете с нас на тел.0898595532

 

 

За записване, контакти и въпроси относно Сервиза, ГТП, Автомивката и Магазина


Телефон 0431 63047
GSM 0899 963 935
Email: moniko@mail.bg

Извършване на проверка на техническата изправност на превозните средства /ГТП/:


• МОТОЦИКЛЕТИ;
• леки автомобили;
• туристически ремаркета
• товарни автомобили;
• автобуси;
• ремаркета и полуремаркета

Издаване и заверка на Сертификати за техническа изправност на пътни превозни средства по Резолюция ITF/TMB/TR/MQ/2008/12.

Направете застраховката си ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ при нас.

Компютърна диагностика


  • Компютърна диагностика на работата на двигателя и хoдовата част на леки , товарни автомобили, автобуси и TIR композиции.
  • Откриване изчистване и отремонтиране на неизправности, отразени от компютъра за управление на автомобила.

Техническо обслужване на леки и товарни автомобили, автобуси и TIR автомобили


• Смяна на масла и филтри, гресиране;
• Нулиране на борд компютъра при сервизиране;
• Подготовка на МПС за явяване на ГТП.

Магазин за авточасти, авто аксеоари и авто козметика


“Мончев-90” ООД предлага пълен спектър от масла, течности, греси и добавки SHELL, YACCO, CASTROL, MOBIL, POLYTRON, TEXACO, LIQUI MOLY, MABANOL, както и пълна гама от наливни и пакетирани моторни и хидравлични  български масла.

 

В магазина на фирмата се предлагат

  • Богат асортимент от авточасти за леки и товарни автомобили
  • Авто-аксесоари
  • Авто-козметика
  • Добавки на BARDAL, LIQUI MOLY,CASTROL, YACCO
  • Масла и филтри за всички автомобили, както и за пътно строителни машини и селскостопанска техника

Ремонтни дейности


• Ремонт на двигатели;
• Ремонт на ходова част и трансмисия;
• Ремонт на механични скоростни кутии;
• Ремонт на диференциали;
• Ремонт на раздатъчни кутии;
• Смяна на амортисьори, шарнири, втулки, тампони, носачи и др;
• Ремонт на спирачната система: смяна на накладки, дискове и барабани;

Проверка на спирачен стенд с издаване на диагностична карта

Автомивка


Автомивка Мончев-90 извършва качествени услуги в областта на авто-козметиката

  • Външно измиване и вътрешно почистване на леки и товарни автомобили и автобуси
  • Полиране, пране на тапицерии и купе на автомобила и др.

Автомивка Мончев-90 извършва и услугите
• Пране на килими
 

Нашата фирма


Мончев-90 ООД е регистрирана на 17.04.1990г. като събирателното  дружество, което през 2000г. беше преобразувано в дружество с ограничена отговорност със съдружници Николай Ненов Мончев и Стефка Василева Вълева.
От 1993 “Мончев-90” ООД е официален дистрибутор на  един от най-големите търговци на масла на едро в страната - Шел България ЕАД.

През 1999 година построихме двуетажна административна сграда . Център за обслужване на МПС с диагностичен пункт и офиси, автосалон за нови автомобили , магазин и автомивка.

На 16.03.2001г. получихме разрешение за извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътните превозни средства - III категория, от 25.09.2007, имаме официално разрешение от Министерството на транспорта ИА АА за издаване и заверка на Сертификати за техническа изправност на пътни превозни средства по Резолюция ITF/TMB/TR/MQ/2008/12.

От 26 Септември 2007 притежаваме и потдържаме сертификат за качество по

ISO 9001:2008

От средата на 2008г. фирмата ни е официален дилър на „КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ” АД. На 20.05.2008г. открихме автосалона, в който се предлагат всички модели на автомобилите  КИА, както и оторизиран сервиз. Автомобилите КИА са популярни с изключителното си качество, комфорт, надеждност и  ниски цени.

Съчетанието на квалифицирания кадрови потенциал на “Мончев-90” ООД с модерните тенденции на пазарния мениджмънт е формулата за успешно представяне на пазара на масло, както и за утвърждаването на авторитета на фирмата като коректен и професионален партньор. Компанията предлага своите продукти на най-добрата цена и с перфектно качество и е партньор както на едрия и среден, така и на дребния бизнес.

Основно предимство на “Мончев-90” ООД е търговският подход, изцяло ориентиран към постигане на високо качество в обслужването на клиентите. Разработена е гъвкави схеми на работа – в зависимост от желанията на клиента. Фирмата предлага на своите партньори комплексна услуга – от измиване на автомобилите (леки, товарни, автобуси, ремаркета и полуремаркета) , смяна на масла, филтри ,ремъци, накладки , ремонт ходова часът до извършване на периодичен технически преглед и възможност за разсрочено плащане.

За партньорите на “Мончев-90” ООД остава само да получат своите услуги и продукти.

Нашата мисия

Мисията на  “Мончев-90” ООД е да реализира динамично развитие в дългосрочен план, ангажирайки се с отговорност към своите клиенти, служители, партньори и към обществото като цяло.

Превърнала се за кратко време в една от сериозните фирми в града, за продажба на масла, филтри и др.авточасти, на едро и дребно благодарение на управленския опит на своето ръководство и професионализма на персонала си, днес “Мончев-90” ООД е еталон за стабилен и коректен партньор
Стратегическите ни цели в средносрочен план са насочени към запазване на извоюваните позиции и диверсификация на дейността чрез разширяване търговските и работни площи, и закупуване на нова техника , което от своя страна ще доведе до генериране на увеличени постъпления и ще допринесе за нарастване на пазарната ни мощ на пазара.

При осъществяването на тази амбициозни задачи, ние следваме стратегията за динамично развитие посредством стриктно съблюдаване на следните показатели:

- Максимално високо качество на предлаганите продукти, отговарящо на всички международни стандарти;
- Оптимална логистична схема при транспортирането на масла и горивата;
- Амбициозен екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в продажбите и с усет към потребностите на клиентите;
- Гъвкава система за разплащания с възможности за разсрочено плащане, срещу ефективни обезпечения;
- Търговски подход, изцяло ориентиран към клиента, съобразно пазарните тенденции;
- Внедряване на съвременни технологии – електронна система за интернет-базирано обслужване на клиентите.

Дейности

Продажба на нови автомобили КИА;
Гаранционно и извън гаранционно  техническо обслужване на автомобили КИА;
Извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътните превозни средства - III категория - леки автомобили, микробуси, джипове, камиони и автобуси
Компютърна диагностика на всички видове автомобили
Попълване и заверяване сертификати, съгласно Резолюция      СЕМТ/СМ(2005)9/FINA,  приложение No 16 на Наредба No32.
Продажба на дребно и едро на моторни и индустриални масла, течности и греси
Автосервизна дейност - смяна на ремъци, накладки, ремонт ходова част на леки и лекотоварни автомобили;
Измиване на леки, лекотоварни, товарни автомобили и автобуси;
Регулиране на фарове на всички видове  автомобили;
Смяна масла и филтри и гресиране на всички видове автомобили;
Продажба на авточасти и авто-козметика за леки и товарни автомобили
Сключване застраховки гражданска отговорност

Нашите продукти

“Мончев-90” ООД предлага пълен спектър от масла, течности, греси и добавки SHELL, YACCO, CASTROL, MOBIL, POLYTRON, TEXACO, LIQUI MOLYMABANOL,: както и пълна гама от наливни и пакетирани моторни и български масла.
В магазина на фирмата се предлагат богат асортимент от авточасти за леки и товарни автомобили , авто-аксесоари и авто-козметика  и добавки на BARDAL, LIQUI MOLY, CASTROL, YACCO , масла и филтри за всички автомобили както и за пътно строителни машини и селскостопанска техника.

Нашите хора

Първостепенна цел на ръководството на “Мончев-90” ООД е създаването на работна среда, в която отлично мотивирани хора да реализират бизнес философията на компанията с отговорност към клиентите, партньорите и към цялото общество. Така служителите реализират и своите планове и мечти в рамките на една просперираща организация, ангажирана с максимална грижа за своя екип.
В “Мончев-90” ООД работят 4 квалифицирани кадри с висше образование и 8 със средно специално образование. Съчетанието на кадровия потенциал с новите тенденции на пазарния мениджмънт е формулата за успешното ни представяне на пазара на горива, както и за утвърждаването на авторитета на фирмата ни като коректен и професионален партньор.

В фирмата ще се осъществяват квалификационни програми и дейности по обучение, чрез които ще се актуализират знанията и уменията на хората, съобразно изискванията на динамично развиващата се бизнес среда. Необходимостта от човешки ресурси се оптимизира чрез използване на гъвкави системи на управление, оценяващи количествено и качествено приноса на всеки служител.

Ръководството на “Мончев-90” ООД провежда социалната политика на компанията с максимална грижа за хората в системата на дружеството. Работните заплати, допълнителните стимули, социалното осигуряване, груповите застраховки за служителите на обекти на “Мончев-90” ООД, осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, както и дейностите по регулиране на трудовите отношения са сред приоритетните фактори, които мотивират служителите да се развиват професионално и с това да съдействат за осъществяване на бизнес-целите на компанията.

Нашите клиенти

“Мончев-90” ООД има технологичен потенциал, финансов и човешки ресурс, както и перфектно създадена организация за пълно и акуратно обслужване на своите клиенти.
Фирмата е спечелила доверието на над 6000 клиента.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.13608