Аксесоари

Възглавници, топ матраци, протектори и постелки за матраци. Всичко за вашия комфорт и здрав сън.

ВЪЗГЛАВНИЦИ

Коя е подходящата възглавница за мен?
Сигурни сме,че всеки се е сблъсквал с неудобството на неправилно подбраната възглавница. Неподходящата възглавница може да доведе до сънна апнея, болки във врата, гърба и дори кръста. Хъркането също може да е причинено от грешната възглавница.

Ако имате въпроси и нужда от помощ - заповядайте при нас в магазина. Имаме мостри за проба на над различни производители и модели възглавници, а също така компетентни консултанти, които ще съдействат за правилния на избор.

ТОП МАТРАК

ТоперЪТ - козметикът за матраци!
Един от начините да пооправим усещането за неудобство било твърд или мек матрак това е чрез поставяне на шалте или топер върху съществуващия матрак. Ако стария матрак е с твърде променена форма с козметична намеса няма да се получи. Понякога чисто финансово е по-рентабилно да се купи нов матрак вместо да маскираме за кратко, въпрос на преценка от експерт.

Потърсете експертите на ВИТ - Казанлък, които знаят какво да ви препоръчат!

ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК

Защо е необходим протектор за матрак?
Протекторът за матрак е тънка и мека повърхност, която се поставя с ластици на основния матрак, с цел да предотврати всяка възможност от зацапването му.

За да удължите живота на матрака си, не се колебайте да заложите на протектор. От долната страна той е непромокаем, което го направи идеален и за деца, които все още не са създали своите навици напълно. От страната на спящия материята е памук и полиестер, които предпазват основния матрак от прах и организми.

НАДМАТРАЧНА ПОСТЕЛКА

За да издържи матракът ви с години, препоръчваме използването на качествена надматрачна постелка, която ще го защити от износване и амортизация. Тя се използва като защитен слой върху матрак с рамка, матрак с пружини или матрак от полиуретанова пяна. Надматрачната постелка съхранява формата на матрака, на който се постави, и ви осигурява по-чиста спална среда, тъй като абсорбира част от потта, която се отделя през нощта. Предотвратяването на директния контакт на влагата с матрака също така удължава живота на самия матрак.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.41548