Врати

ВРАТИ - интериорни и екстериорни, алуминиеви и гаражни

Стилни врати и богато разнообразие от разновидности предлага „ЕксПласт“. Модерни и различни. Интериорни, входни, гаражни и врати за баня. Отличават с елегантен дизайн, здравина, сигурност, перфектна изработка, различни цветове и модели. Изберете иновативни и различни врати за дома и офиса. Стъклени или с принт са чудесна идея за дизайн по-последен писък на модата.

ВХОДНИ ВРАТИ

ЕксПласт Ви предлага богат избор на входни врати, изработени от метал или MDF. Изберете блиндирани врати на български, турски или китайски производител. Подходящи размери за панелни жилища или за тухлени апартаменти. Изберете посоката на отваряне.

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Разнообразие от дизайн и производители ви осигурява фирма ЕксПласт. Предлагаме ви гама от български интериорни и двойни врати с богата гама от цветове. Интериорните немски врати Gradde са изработени от подсилени вертикални и хоризонтални елементи от масивен HDF материал, сглобени с вътрешни връзки. Изберете подходящият за вас нюанс от светлата или тъмната гама.

СТЪКЛЕНИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Стъклинте врати са изработени от 8мм закалено стъкло. Закаляването е процес, при който стъклото е подложено на специална обработка, осигуряваща му повишена здравина при удар и резки спадове на температурите. При счупване, то се пръска на малки парченца без остри ръбове.

Касата на всички стъклени интериорни вратие е изработена от HDF материал.

Изработката гравюр Ви дава неограничени възможности при избора на декорация. Изображението може да бъде предоставено от Вас.

При серия принт се слепват две 4 мм стъкла, чрез специален термичен процес, като между тях се поставя фолио с принт. Принтът може да бъде едностранен или двустранен.

Моделите Basic са с цветно закалено стъкло. Те са с изчистен външен вид и правят помещенията по-просторни, светли и приветливи. Моделът Fabric от серията е изработен от ламинирано стъкло с не тъкан текстил.

Серията Sand ви представя закалено матово стъкло с гравюра. Вратите от серия Sand се изработват с прецизна технология, при която участъци на стъклото се матират с пясъкоструйка.

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ ЗА БАНЯ

Стилно и изчистено решение за вашата баня. Богат избор на цветове. Изключително качествени и надеждни немски врати Gradde ще ви осигурят освен уют и комфорт, и по-добър интериор. 

Новата серия алуминиеви врати за баня, на които външната страна се предлага в цветове на Gradde. От страната на мокрото помещение има голямо огледало и малка вертикална част, която е разположена от страната на бравата и е в цвета на крилото.  Ако вратата е подложена на обливане с вода предлагаме опция вертикалната част от страната на бравата да бъде с алуминиева лайсна.

ГАРАЖНИ ВРАТИ

Правилният избор за вашия обект. Сигурност удобство и спокойствие. Качество и функционалност. Подходящи са за всякакви отвори – подземни гаражи, гаражни клетки, промишлени помещения, автосервизи, халета и др.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Майсторите.com | AutoPlanet1.com | Монтана | Силистра Онлайн | Сандански | Видин Online | ITni News | Компютърни уроци | ОколоСвета.com | Автокозметика ATAS | Стара Загора
0.47632