За нас

ИКТ ЦЕНТЪР предлага услуги в сферата на информационните и комуникационните технологии под формата на професионални обучения, консултации, семинари, сертифициране и валидиране на знания. Лицензиран е от НАПОО като Център за професионално обучение и е одобрен Доставчик на обучения по ОП "Развитие на човешките ресурси. Разполага с компютърна зала отговаряща на всички изисквания относно удобства,ергономичност и безопасност при работас компютри, оборудвана с иновативно терминално решение базирано на технологията MultiSead Windows и Multipoint Server, с лицензиран софтуер на последните версии на програми.Софтуерът тип Classroom manager  помага да се привлече и задържи интереса на обучаемите чрез съвременни софтуерни приложения за обучение. Интерактивни учебни програми, викторини, тестове и проучвания в реално време, които незабавно отчитат и оценяват резултатите, правят обучението по лесно за учителите и по-интересно и ефективно за учениците. За пълното оборудване има мултимедийно устройство, екран, мултифункционално устройство екран и флипчарт.

ИКТ ЦЕНТЪР стартира Детска академия по програмиране за ученици от 3-ти до 5-ми клас и вторавъзрастова група - 5-и - 7-ми клас. Обучението ще се провежда в удобно за учениците време в залата на центъра от преподавател по програмиране от МГ. Детската академия към “ИКТ Център” цели да събуди и запази интереса на учениците към информатиката. Те ще развият своето логическо мислене и ще придобият нови знания, ще се научат на компютърно програмиране без да са програмирали досега, ще се готвят за национални и за международни състезания, ще се борят за медали и награди от официални турнири по информатика, ще получат по-добри възможности за висше образование и професионална реализация.

За възрастните стартира вечерен курс за начална компютърна грамотност. Курсът е 48 часа и включва основни познания относно операционна система Windows 8 , Word 2013, Excel 2013 и Internet.  Успешно завършилите получават Удостоверение за професионално обучение.  Всички курсисти ще получат и ваучер за намаление на цените на услугите в Центъра.

 

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.02582