Услуги

Производство на вълнообразен картон и транспортни опаковки от "Балканпак"


Производство на вълнообразен картон в "Балканпак" ООД и транспортни опаковки
Вълнообразния картон се произвежда на велпапен агрегат, като работи с ширина на хартиите 165 см; 185 см; 210 см; с качество

"Е" - вълна; "В" - вълна; "С" - вълна - двупластен
"Е" - вълна; "В" - вълна; "С" - вълна - трипластен
"ЕС - вълни; "ВС" - вълни; "ЕВ" - вълни - петпластен

Опаковките се произвеждат на преработващи машини: четирицветен, трицветен, двуцветен слогери, щанцови машини, шивачни машини, лепачни машини, риц - бич машини, чембер и стреч - машини и др.
Транспортните опаковки произведени от вълнообразен картон отговарят на изискванията на БДС 9254 - 80

Производство на разрязан тип кутии: код 0200
Разрязан тип картонени кутии се състоят основно от една част от велпапе с горна и долна клапа, залепени или зашити. Те се доставят в разгънат вид, готов за употреба и изискват затваряне с помощта на предвидените клапи.
Дъното на кутията изисква запечатване преди употреба, което лесно се запечатва с тиксо, стопяемо лепило или телбод. Тези съдове от велпапе не изискват рязане по форма и могат да бъдат произведени бързо, което ги прави едни от най-рентабилените за съхранение, превоз и опаковане продукти.

Производство на  телескопични кутии: код 0300
Телескопичните кутии се състоят от повече от една част и се характеризират с капак и / или дъно на картонената кутия. Картонените кутии могат да бъдат телескопична или частично телескопична (когато капакът не е толкова дълбок, колкото дъното). Секциите могат да бъдат формирани от скоби, щанцовани брави или лепило. Картонените телескопични кутии предлагат гъвкаво решение за паковки, подходящи за широк спектър от приложения, включително опаковки за подаръци и облекло.

Производство на опаковачни кутии: код 0400
Опаковачните кутии обикновено се състоят само от една част от картон. Дъното на кутията е на панти, за да образуват две или всички странични стени . Те могат да бъдат до пет панелни и често се използват за опаковане на каталози и продукти, поръчани по пощата.

Производство на плъзгащи се кутии: код 0500
Плъзгащите кутии се състоят от няколко части картонени втулки и втулки, плъзгащи се в различни посоки едни в други. Тази група включва също и външни ръкави за други кутии .

Производство на твърд тип кутии: код 0600
Твърд тип кутии се състоят от две отделни парчета и тяло и изискват залепване или подобна операция, преди те да могат да бъдат използвани.

Производство на готови или залепени кутии: код 0700
Готови слепени картонени кутии се състоят основно от едно парче и се доставят в плосък вид. Готови са за използване след лесна настройка.

Производство на допълнителни елементи: код 0900
Вътрешно монтирани като обшивки, подложки, прегради, разделители и т.н., това са набор от продукти за омекотяване и защита на опаковката, или продукти обвързани с поръчката на картонената кутия.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Майсторите.com | AutoPlanet1.com | Монтана | Силистра Онлайн | Сандански | Видин Online | ITni News | Компютърни уроци | ОколоСвета.com | Автокозметика ATAS | Стара Загора
0.72126