За нас

Фирма "Деним А- Я" ЕООД отвори магазин ДЪНКОВ СВЯТ, който се намира под младежкия дом, ул. Капрони 1.

Там ще намерите работно облекло от деним, дънкови поли, сукмани, дънки- дамски и мъжки, къси деним панталони- СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО.

Деним - работно облекло от дънков плат

Фирма "Деним А- Я" ЕООД е единственият производител на ЗДРАВО, УДОБНО и МОДЕРНО работно облекло от дънков плат в България. Високата функционалност, отличната кройка, използването на висококачествени материали и специализираното третиране на дрехите, след ушиването им, са нашите пазарни предимства.

Фирмата е основен вносител на плат ”Деним”, производство на гръцката фабрика HELLENIC FABRICS SH. От дънковите платове на тази фабрика шият известните марки DIESEL, LEVIS, DONA KARAN, AMERIKANINO, които диктуват световната мода на дрехи от „Деним”.

Деним-ите на HELLENIC са с плътност от 6-14 ½ oz/m12, и с ширина от 130-179 cm. Качественият памук, различните сплитки и модерната технология правят дънковите платове определящи в световната тенденция на денимите.
Качествата на „ Денима” определят и цената, която е конкурентна на българския пазар. На склад в гр. Казанлък разполагаме с много и различни по качество дънкови платове, придружени с мостри, направени в гръцка фабрика и в български перални. Гръцките „ Деними”, които ние предлагаме, имат и разнообразна финиш-обработка, което води до Оригинално и актуално третиране, доставящо визуално удоволствие.
Нашата компетентност, разнообразието на дънковите платове, добрите цени и бързата доставка, ще ви накарат, да дойдете при нас!

Новост в работата на "Деним А- Я" ЕООД е производството на работно облекло от дънков плат.

10-годишната ни работа с платовете на HELLENIC FABRICS.S.A.като официални и единствени техни вносители в България ни дава възможност за добри цени и качество на работното облекло от платове ’’деним’’.

Артикулите се произвеждат от най-новите дънкови платове,обработени по нова технология.

Това прави работното облекло комфортно,меко ,нецапащо и винаги модерно. Не се свиват след пране , защото се използва санфориран плат,с различна плътност,цвят и състав,отговарящ на стандарт ЕКО 100.

Върху работното облекло от дънков плат може да бъде изобразено вашето лого(бродерия или ситопечат).

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.55612