Продукти

Студено навити пружини


Основна е групата на студено навитите пружини. Има възможности за производство на почти цялата гама модели, количества и размери от стоманени телове по DIN 17223/1,2 и DIN 17224, респ. EN 10270 -1; EN 10270 -2 и EN 10270 -3. Годишно се произвеждат над 3000 вида пружини за всички индустриални браншове, в т.ч. всички пружини за военната индустрия. Заводът изпълнява следните видове покрития: електролитно поцинковане, кадмиране, химическа оксидация, фосфатиране и лакиране чрез потапяне и пръскане. За производството на студено навити пружини се използват автомати марка "Вафиос" - Германия, "Шенкер" - Швейцария, "Тос" - Чехия и др. Фирмената механична лаборатория разполага с машини за измерване силите на пружините от 0,1 кг до 50 т на натиск, от 0,1 кг до 10 т на опън и от 10 N/mm до 2000 N/mm на усукване.

Горещо навити пружини


"Завод за пружини" АД разполага с автоматична линия за нагрев, навиване, закалка и нормализация за производство на цилиндрични и конусни натискови горещо навити пружини с основно приложение в автомобилостроенето, вагоностроенето и тежка верижна техника. Работим с материали с диаметър от 15 - 60 мм и максимална дължина на прътите 6700 мм. Нагряването се извършва с ТВЧ, което увеличава нашата гъвкавост и ни позволява да изпълняваме и дребносерийни поръчки. Можем да изработваме пружини с максимален външен диаметър 325 мм, максимална свободна дължина преди тариране 900 мм и сили не превишаващи 50 т. В зависимост от изискванията на документацията, извършваме следните обработки на пружините:
      - шлайфане на опорните навивки;
      - дробеструене;
      - магнитна дефектоскопия;
      - прахово боядисване като антикорозионно покритие.

Изделия от стоманени ленти


"Завод за пружини" АД разполага с шест щанцово-огъващи автомати марка "Билер" - Германия, комбинирани в линия с дискова ножица, закалочна пещ за изотермична закалка в защитна среда марка "Дегуса", инсталация за фосфатиране и инсталация за лакиране на детайлите и има добре развита мощност за щанцови детайли, които се изработват на ексцентрикови и хидравлични преси от 3 до 100 тона, а довършителните операции на универсални и специализирани металорежещи машини.
   Произвеждаме всякакви разновидности детайли от ленти с дебелина от 0,1 мм до 2,0 мм и максимална ширина 130 мм. Минимални серии за заявка 50 000 бр.

   Голям дял заемат изработваните от нас детайли и аксесоари за военната промишленост, включващи ленти и звена за оръжейни и оръдейни системи, метални пълнители, специални пружини и др.
   Произвеждаме също така защитни спирали от бодлива лента
и статори за електродвигатели

Други продукти


"Завод за пружини" АД произвежда детайли от Двуалуминиев триокис /Al2O3/ за ремонт и подмяна на керамичните елементи на машините в хартиената промишленост.
   С подменени от нас елементи работят вече няколко машини в "Целхарт" АД - гр. Стамболийски, "Тракия-Папир" - гр. Пазарджик, "Книжна фабрика Искър" АД - гара Искър, " Костенец - ХХИ" АД - гр. Костенец.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Майсторите.com | AutoPlanet1.com | Монтана | Силистра Онлайн | Сандански | Видин Online | ITni News | Компютърни уроци | ОколоСвета.com | Автокозметика ATAS | Стара Загора
0.51779