Обявата за този имот е изтекла или изтрита от клиента!

Предлагаме ви да разгледате другите предложения за имоти от Казанлък

Обяви от Казанлък:

Продава Къща Масивно строителство в гр.Мъглиж 139500 BGN

Продава Къща Масивно строителство в гр.Мъглиж

Прекрасна къща със слънчеви стаи и южен двор Агенция Селект предлага в гр.Мъглиж, Къща, слънчев равен двор, каменна ограда. Сградите са изцяло реновирани ( нов покрив,улици, мазилка, стаите са изцяло обновени(окабеляване и вик) под гранитогрес и ламинат, 2 бани с тоалетни на всеки етаж) . Състои се от 3 стаи, хол и кухня ведно. Частично мебелирана с нова кухня, бяла и черна техника. Все още текат довършителни дейности главно по двора. Имотът е изключително добра инвестиция, прекрасен имот с възможност за ползване и като къща за гости. В имота има и допълнителна постройка, която може да се ползва или като гараж или като лятна кухня след минимална реконструкция.цена 140 000 лева. Заяви своя оглед на 0878174486.

120m2 15 март 2024 гр.Мъглиж
Продава Парцел строителство Парцел в гр.Казанлък 490000 BGN

Продава Парцел строителство Парцел в гр.Казанлък

Продава 7 дка УПИ в ”Казанлъшки минерални бани” Имоти Казанлък SDN Estates LTD предлага за продажба:Урегулиран поземлен имот с изключително ценни природни ресурсни - минерална вода, намиращ се в близост до имота. Това е възможност за инвестиция в потенциално доходоносен бизнес в областта на минералните води.Имотът е с площ от 7 дка и се намира в т.н. „Казанлъшки минерални бани” в близост до с. Овощник и само 4 км от центъра на гр. Казанлък. Парцелът е с 45 м. лице на асфалтов път.Минералната вода в района е подходяща за профилактика и балнео лечение при хронични заболявания на:опорно-двигателния апарат:• дегенеративни ставни заболявания -артрити, артрозоартрити, периартрити, спордилартрити и др.; възпалителни ставни заболявания в стадий на ремисия –ревматоиден артрит, болест на Бехтерев и др.• ортопедични и травматологични – миозити, тендинити,• бурсити, следфрактурни състояния, след травматични състояния на връзки, стави и мускули, след алопластика на става и др.• гръбначния стълб: спондилити, спондилартрити, дискова болест и др.• периферната нервна система – неврити, радикулити,плексити• метаболитни заболявания – захарен диабет, подагра;• дерматологична патология и др.• белодробната и сърдечно съдова системи.Непосредствено до имота се намира новоизградения Kings’ Valley Medical & Spa Hotel. Имотът е подходящ за развитие на туристически комплекс със собствен източник на минерална вода. Това може да включва хотели, спа центрове, ресторанти и други атракции, които ще привлекат туристи и ще осигурят допълнителен доход.Цена: 70 000 лв./дкаАгенцията съдейства за отпускане на банков кредит при преференциални условия.За повече информация заповядайте в офиса на агенцията или на телефон 0878 92 45 88, 0878 92 45 85 и на sdn.bg

7000m2 24 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък 155000 BGN

Продава Двустаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък

НОВА ОФЕРТА! Двустаен апартамент 74кв. монолит в района на парк “Розариум” среден етаж, продава се с обзавеждането.

74m2 15 март 2024 гр.Казанлък
Продава Парцел строителство Парцел в гр.Казанлък 60000 BGN

Продава Парцел строителство Парцел в гр.Казанлък

Кантора за недвижими имоти Триумф продава парцел в близост до хотел Зорница Кантора за недвижими имоти Триумф предлага за продажба парцел в близост до хотел Зорница. Парцелът е 530 кв.м.Възможен коментар на ценатаЗа повече информация и огледи на имота заповядайте в фиса на кантората.

530m2 08 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 95000 BGN

Продава Двустаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

Агенция за недвижими имоти Олимпия продава Апартамента се намира в квартал Васил Левски,сьстои се от спалня,хол,кухня,две тераси,частично сменена пвц дограма,паркет,баня и тоалетна заедно,таван и изба

67m2 25 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък договаряне

Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък

Продава великолепен апартамент с две спални в предпочитан район Имоти Казанлък SDN Estates LTD представя на Вашето внимание тристаен апартамент в новопостроена сграда с предпочитана локация в широкия център на гр. Казанлък, състоящ се от просторна всекидневна с кухненски бокс и тераса, две спални с обща тераса, баня и тоалетна по отделно и перално помещение.Обща площ на жилището - 134.93 кв.м.Изложение Изток-Запад.С луксозни общи части и модерна визия на сградата.Техническо изпълнение:- Външната изолация е с 14 см. каменна вата, навсякъде на пода има 3 см изолация;- Стените между апартаментите са с повишена звукоизолационна способност - изградени са с многокамерни блокове Porоtherm, на фирмата Wienerberger, чрез редуването на керамика-каменна вата-керамика.- Schüco LivIng седемкамерна дограма и троен стъклопакет осугуряват отлична топлоизолация и шумоизолация;- Отоплителната и климатична инсталация е изградена с хибридни термопомпи Daikin Altherma, която е комбинация от термопомпена технология и газов кондензен котел за да оптимизира енергийната ефективност, независимо от външните температури; Хибридната система може да работи, както на газ така и на ток;- Блиндирана входна врата Solid S30 със здраво стоманено, допълнително усилено с профили крило, 3D регулируеми панти, електромеханична брава с 4 точки на заключване и ел. резе от вътрешната страна, вградена алармена система Модул Active Securyty, предназначена да алармира при опит за неоторизиран достъп- С изградена ВиК и ел. инсталация;- Степен на завършване по БДС;Цена: 1 900 лв./кв.м.Възможност за завършване на апартамента до ключ с изготвяне на интериорен дизайн и организация на пространството с помощта на 3D визуализации и планове.Сградата разполага с подземни гаражи, който могат да бъдат закупени допълнително.Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при преференциални условия.

134m2 05 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък 770000 BGN

Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В РАЙОНА НА ЕКОНТ ИЗТОК ПРОДАВА СЕ ДВУСТАЕН ЮЖЕН АПАРТАМЕНТ В РАЙОНА НА ЕКОНТ ИЗТОК

70m2 05 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък 70000 BGN

Продава Двустаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък

Агенция за недвижими имоти "ОЛИМПИЯ" предлага : 2 СТ И БОКС ТУХЛЕН АПАРТАМЕНТ ШИРОК ЦЕНТЪР ЦЕНА ; 70000 ЛЕВА

63m2 29 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 165000 BGN

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВ.ИМОТИ ”ЕВРОПА” ПРОДАВА ТРИСТАЕН, МОНОЛИТЕН АПАРТАМЕНТ В ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР!

100m2 14 март 2024 гр.Казанлък
Продава Парцел Парцел в гр.Казанлък 40000 BGN

Продава Парцел Парцел в гр.Казанлък

Парцел / Дворно Място 1.3 дк зад Художествената Гимназия Живописен парцел 1.2 дка зад Художествената Гимназия. Дворното място е в местността Дерелика (около Старата Река). Парцелът се намира на 1000 м от ХГ-то и стълбичките на парк Тюлбе. Статута на земята е ’Урбанизирана’. Парцелът е на тихо и спокойно място с живописна и просторна гледка към Балкана и полята около Старата Река. В подножието на хълм Тюлбето и на самия черен път зад ХГ-то. Имотът граничи със действащ пчелин. Мястото е разчистено миналата година с багерче. Намира се в най-красивата местност на града. Идеалното място ако искате да живеете сред природата и същевременно да сте близо до цивилизацията и града. В мястото има малко езерце.

1200m2 11 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 150000 BGN

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВ.ИМОТИ ”ЕВРОПА” ПРОДАВА ТРИСТАЕН, МОНОЛИТЕН АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА. ЖИЛИЩЕТО Е НА СРЕДЕН ЕТАЖ.

100m2 13 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Парцел Парцел в гр.Казанлък 149000 BGN

Продава Парцел Парцел в гр.Казанлък

ПАРЦЕЛ /УПИ/ ЗА СТРОИТЕЛСТВО 861 м2 В С.ЕНИНА КОЖУХАРОВ ПРОДАВА: ПРЕКРАСЕН ПАРЦЕЛ /УПИ/ ЗА СТРОИТЕЛСТВО 861 М2.В ИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА СЕЛОТО,ПОЧТИ ДО ГОРАТА,НА АСВАЛТОВ ПЪТ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВА ГЛЕДКА КЪМ КАЗАНЛЪК И ДОЛИНАТА.За контакти:инж.Иван Кожухаров-0889629140ПЪЛНА И ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТА ОТ 1992г.НАСАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО В АГЕНЦИЯ ”КОЖУХАРОВ”!

861m2 11 март 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък 82000 BGN

Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ "ОЛИМПИЯ" ПРЕДЛАГА : 2 СТ И КУХНЯ РАЗШИРЕН ПАНЕЛ КВ.ИЗТОК ДОЛНА ЧАСТ ЦЕНА ;82000 ЛЕВА

84m2 06 февруари 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък 67000 BGN

Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък

67m2 03 март 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък договаряне

Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ САЛАБАШЕВ ПРОДАВА: 3 СТАИ И КУХНЯ, НОВО СТР-ВО, 116 КВ.М., ПРЕД АКТ 16 - ИЗГОДНО

116m2 07 февруари 2024 гр.Казанлък

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък
“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак