08:50 | 14 март 17 3741

Йоана Фильова към жителите на Бузовград: И да ни търсите по всяко време и след изборите

Йоана Фильова към жителите на Бузовград: И да ни търсите по всяко време и след изборите / Новини от Казанлък

ГЕРБ представи програмата си пред жителите на Бузовград

Йоана Йончева-Фильова, кандидат за народен представител, издигната от МГЕРБ – Казанлък и общински съветници от партията представиха снощи в Бузовград приоритетите за община Казанлък и реалните решения за България, които предлага ГЕРБ в предсрочните парламентарни избори.

„Надяваме се отново да направите правилния избор и да гласувате за ГЕРБ,“ призова в началото на срещата кметът на Бузовград  трети мандат Михаил Янушев. Той припомни на своите съграждани всички промени в Бузовград и Казанлък, които са направени благодарение на управлението на ГЕРБ – моста на Тунджа, коритото на „Карадере“, цялостната канализация на селото, асфалтираните улици, парковете и много други. „От 90-те години насам – помните ли какво и дали нещо беше направено в селото, преди да дойде ГЕРБ?“ – попита риторично кметът.

„Нека помним историята – Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски – какво се случи в България? Само така можете да оцените за кого да гласувате на 26 март.“ – допълни общинският съветник Иван Катанов и добави: „Ние не даваме фантастични обещания като БСП, които говорят за промяната. А каква е промяната при тях – старите лица от Казанлък и то наредени на 7-мо, 8-мо, 20-то място в листата. А на първите места – парашутисти от София, които са от години професия „политици“. Те няма да дойдат до Бузовград да говорят с вас и в Казанлък не са дошли. Сигурно ще минат по околовръстното от тук само на път за морето.“

 „Правилният избор според нас е ГЕРБ. Ние не сме се занимавали с политика досега, не сме политически лица, ние сме хора като вас.“ – каза пред бузовградчани Йоана Фильова, която е на 5-то място в листата на ГЕРБ, представяйки и вторият в листата, който също е от Казанлък -  Борис Кърчев.

 „Причината, поради която искам да се занимавам с политика са проблемите, които лично аз като млад човек наблюдавам в нашето общество – демографския проблем, проблемите на репродуктивността при младите хора от поколението след Чернобил, за които имам лични наблюдения от мои близки,“ посочи Йоана Йончева-Фильова, като добави на шега, че тя и съпругът й са дали своя принос за демографския растеж на българчетата с тримата им синове, на 3, 5 и 8 годинки, които за щастие са родени естествено и планирано.

„Другите две мои лични каузи, с които ще се занимавам активно в политиката са завръщането на емигрантите в България и изтичането на добрите ни спортни треньори и спортисти в чужбина,“ добави Йоана Фильова, като даде отново личен пример със себе си и семейството си. Йоана и Николай Фильови се завръщат в България преди 8 години, въпреки че са легални емигранти в САЩ, имат уреден и добър живот, Йоана е завършила финанси в Бостънския университет, работи и печели добре на фондовата борса, а Николай има чудесни доходи от IT професията си. Като бивша състезателка по художествена гимнастика, Йоана сподели и огромната си болка от това, че много от добрите български треньори напускат страната ни: „Искам тези хора да могат да творят тук. Искам България да не се радва само на 1 медал от Олимпиада, защото аз помня с колко си тръгвахме.“

Надявам се решението ви на 26 март да бъде разумно, за да продължим да решаваме реално въпросите, които вие, хората ни поставяте – каза пред жителите на Бузовград кандидат-депутатът Йоана Фильова. „И да ни притеснявате по всяко време след това! Аз ще се връщам непрекъснато при семейството и децата си, нямам намерение да се местим в София – винаги сте добре дошли да говорим по всякакви въпроси и да ви помагаме,“ добави Йоана Фильова.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова продължават срещите си в населените места от община Казанлък тази седмица:
14 март /вторник/, 18:00 – Енина
15 март /сряда/, 18:00 – Шейново
16 март /четвъртък/, 12:00 – Крън
16 март /четвъртък/, 18:00 – Копринка
17 март /петък/, 18:00 – Черганово
 

 

№11 ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 2017

 

купуването и продаването на гласове е престъпление

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак