10:39 | 29 септември 17 11220

51 отличници на “Арсенал АД награди Николай Ибушев в навечерието на днешния празник

51 отличници на “Арсенал АД награди Николай Ибушев в навечерието на днешния празник / Новини от Казанлък

“Образованието е много важно, учете вашите наследници!”- това  каза на тазгодишните арсеналски 51 отличници, изпълнителният  директор на дружеството  Николай Ибушев, по време на тържествена церемония по награждаването им снощи, съобщиха от фирмата.
Представители на различните заводи  на територията на дружеството, мъже и жени с различни професии, бяха поздравени от ръководството на „Арсенал“ АД за тяхната всеотдайност и пример, който дават на по- младите си колеги. Изпълнителният директор не скри удоволствието си от тазгодишните отличени - млади и предприемчиви хора, арсеналци с бъдеще и перспектива. 

„Примерът, който давате е много полезен, продължавайте в същия дух и учете младите. Те са нашият утрешен „Арсенал“, препоръча той на отличените, като припомни приноа на  фирмата по отношение на ръководните кадри в Казанлък. „Арсенал“ е гръбнакът на Казанлък“, заяви още Ибушев.

Пред  най-добрите за годината арсеналци, директорът припомни историческото развитие на „Арсенал“ като дружество, което се ражда в следосвобожденска България, преди първото следосвбожденско българско правителство. Николай Ибушев изтъкна заслугата на казанлъчанина генерал Иван Вълков, тогава министър на войната, за преместването на държавния военен арсенал от София в Казанлък.
Тазгодишния си 93-ти празник, „Арсенал“ посреща с безпрецедентен състав на фирмата - близо 11 хиляди човека, брой, който е без аналог в историята на фирмата, се посочва още в съобщението.

„Кадрите решават всичко,“ каза Николай Ибушев и изрази удовлетворение от факта, че няколко-годишните усилия на Община Казанлък и на ръководството на „Арсенал“ за откриването на висше училище в Казанлък са дали резултат  - от октомври на територията на Казанлък ще започне обучението на първите колежани в Машиностроителния колеж на ТУ-София.

„Благодаря на всички вас за труда ви и на синдикатите за подкрепата!“ - каза още изпълнителният директор. Николай Ибушев поздрави лично всеки един от отличените , като им връчи грамоти и подаръчни ваучери, на стойност 100 лева.

Церемонията бе уважена от лидерите на синдикатите КНСБ и КТ „Подкрепа“ във фирмата -  Атанас Бозов и Любомир Лалев, от председателя на НСФ „ Металелектро“  Асен Асенов, от директорите на отделните заводи.

Днешният празник на най-голямата фирма в региона, „Арсенал“АД  ще бъде уважен от двама зам. - министри, от представители на Министерството на отбраната, народни представители, двама зам.-областни управители, от ръководството на Сдружение „Българска отбранителна индустрия“, синдикални лидери, Омбудсмана на Казанлък, представители на Община Казанлък и други институции. 

За неофициалната празнична част са подготвени и 33 шатри за напитки и скара – с  12 тона кебапчета.

Традиционно, за празника на „Арсенал“, най-добрата кетъринг маса нареждат за церемонията по награждаването работещите в „Столово хранене“ на фирмата.

Днес от 12:00 на стадион "Арсенал" започва празничаната програма с участието на местни колективи, Ансамбъл "Арсенал" и концерт на Милица Божинова и Асен Масларски, а на финала за арсеналзлиу ще пее фолк-певицата Ивана.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак