14:17 | 17 ноември 17 6168

Най-младият ходжа, родопският лечител Алейдин: Щастието и късметът са за тези, които вярват в него и го потърсят по-навреме

Най-младият ходжа, родопският лечител Алейдин: Щастието и късметът са за тези, които вярват в него и го потърсят по-навреме / Новини от Казанлък

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, някои от които ползват услугите му за пореден път, Алейдин ще приема отново в Казанлък в събота и неделя, 18 и 19 ноември от 9.00 до 19.00, чрез предварително записване на телефони 087 996 57 38 и 0888 849 831

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България.

Той е само на 38 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 15 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Понеже има и хора, които обичат да се гаврят и подиграват с такива неща, Алейдин се извинява предварително за това, че разпитва повече от къде е видял за него и е взел номера му. Поставете се на неговото място.

Хора, които не вярват и не са сигурни в дарбата и способностите на Алейдин е желателно да не се обаждат и да си навличат хорски гняв и грях. Не забравяйте, че всичко се връща.

Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

От 2002 г. насам, когато 5-6 дни изпада в кома, родопчанинът Алейди получава дарбата от всевишния да помага на хората чрез свещенната книга Корана. Той открива и разваля магии и лекува болести с мюсюлманската книга.

„Когато дойде човек при мен, не го питам какъв проблем има и за каво е дошъл, както правят повечето ми колеги а самият проблем го казвам аз, без да ми казва нищо конкретния човек. Започвам от миналото, преминавам през настоящето и завършвам с бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, за работа, ако човекът не е семеен дали ще бъде и кога, колко брака и колко деца ще има на този свят и ако има имот за продаване или купуване, дали ще стане и кога. Ако има направена магия мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита и кой я е направил, дали е мъж или жена и първата буква от името и дали е близък, роднина, комшия и т.н. Мога да гледам и да развалям магии и на снимка и да лекувам и друг човек само на снимка и дреха. За починали хора не гледам.”

„Не се лакомя и не съм алчен за много пари и затова открито казвам че магии не правя под никакъв предлог, който не вярва може да ме изпробва. Това е грях според нашата религия и не забравяйте че всичко се връща на този свят.”

„Искам да отбележа нещо много важно, че когато развалям магии и лекувам дадена болест го правя пред човека за да види той с очите си а не както правят колегите ми със запис и колети по пощата.

Също така, когато развалям магии на човек, давам гаранция че от тук нататък 7 г. няма да го хване такава, дори и да се опитат да му направят наново. Не съм човек за един ден, обичам да си пазя хляба и доверието на хората з в бъдеще.”

„Радвам се и се гордея, че продължават да ме търсят и да ми се доверяват хора от полиция, съд, община, болница, учители и бизнесмени.

Най-успешно лекувам следните болести: алкохолизъм, хазартна зависимост и такава от наркотици, припадъци и епилепсия, стрес, депресия и проблеми със забременяване. Не съм човек за един ден и открито казвам пред хората, че не мога да помагам и не давам гаранция за ракови заболявания, диабет и тумор”.

Девизът ми е: Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен!

Аз работя най-евтино в цялата страна. Убедете сами в интернет. Не забравяйте, че аз също имам разходи за пътни, хотели, храна. Не живея тук и идвам от Родопите.

ПРИ МЕН ЦЕНАТА ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В КАЗАНЛЪК  Е  68 лв., а когато лекувам болест или развалям магия се изчислява според данните на човека или според каноните на Корана, в зависимот от проблема и дали магията е по-стара. Моите цени не са в хиляди левове.

Ако магията се развали в същия ден или лечението на дадена болест на човека се направи веднага, цената е доста по-ниска, отколкото другия път.

Клиентите сами ще се уверят, дали са доволни, по това, което ще чуят от мен!

През следващата седмица очаквайте интервю и отзиви на хора, които са ползвали вече услугите на Алейдин Тахиров - най-младият ходжа и лечител с Корана в България.

 

Статията е рекламна, kazanlak.com не носи отговорност за предоставяните от рекламодателя услуги.

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак