12:30 | 03 октомври 19 5156

ГЕРБ – Казанлък с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници

ГЕРБ – Казанлък с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници / Новини от Казанлък

С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници ГЕРБ – Казанлък (номер 43) се явява на местните избори. Партията в града на розите заложи на мъдростта, енергичността и креативността. 37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот.

Ето и пълната листа с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ - № 43:

 

С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници ГЕРБ – Казанлък (номер 43) се явява на местните избори. Партията в града на розите заложи на мъдростта, енергичността и креативността. 37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот.

Ето и пълната листа с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ - № 43:

1. Галина Георгиева Стоянова

Първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря.

НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ:

- носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 хил. души население;

- носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“;

- носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „Mестен политик“;

- носител на наградата „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена от РИДистрикт 2482.

Галина Стоянова е член на  Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

2. Николай Златанов Димитров

Николай Златанов е роден на 4 януари 1967 г. в гр. Казанлък. Образованието си получава от СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Председател на Общинския съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 и 2015-2019. Владее английски и руски. Баща на едно дете.

3. Д-р Белчо Колев Белчев

Доктор Белчо Колев Белчев е роден на 21 август 1976 години и заема длъжност хирург – ординатор в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Женен с  двама сина

4. Радиана Стефанова Стефанова

Радиана Стефанова е родена  на 12 септември 1969 г. в гр. Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Биология - екология“. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на  СУ “Екзарх Антим І”.  Общински съветник в Общинския съвет – Казанлък в мандати 2011 - 2015 и 2015 - 2019,  председател на Комисията по образование,  младежки дейности, спорт и туризъм. Заместник-председател на Общински съвет - Казанлък в мандат 2015-2019. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Семейна, майка на едно дете.

5. Илиана Петкова Жекова

Илиана Петкова Жекова е директор на Дирекция „Бюро по труда“ в Казанлък. Има завърнаши Магистратури по психология и социални дейсности в ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Велико Търново. Родена е на 27 юли 1972 година, омъжена с две деца и едно внуче.

6. Аксения Бориславова Тилева

Аксения Тилева е родена на  3 юли 1967г. в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно Събрание на Република България. Директор на детска градина „Мечо Пух” в Казанлък. Член на управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел  “С грижа за децата до 7“. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери и от скоро вече баба.

7. Анна Василева Кожухарова

Анна Василева Кожухарова е директор на Общиинска библиотека „Искра“ в Казанлък от  година. Завеждала е отделите Краезнание, Редки и ценни издания, справочно-библиографски, периодика и читалня. Завършила е Санкт-петербургски държавен университет по култураи искуства /Институт по култура, гр. Санкт Петербург/, Русия ДБИ, гр. София. Родена на 3 юли 1967 година, семейна с едно дете.

8. Иван Георгиев Гитев

Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 в Казанлък. Магистър „Фармацевт“ от Медицински университет – София. Специализант към МУ - Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в Казанлък в мандат 2015-2019 годинa.

9. Стефан Пенков Стефанов

Стефан Пенков Стефанов е роден на 17 юли 1988 години. Завършил е „Технология на дървесината“ в Лесотехнически университет - София и „Икономика на търговията“ в УНСС – София. В момента упралява собствен бизнес в сферата на дървообработването. Женен с едно дете.

10. Галин Иванов Иванов

Галин Иванов  е роден на 30 март 1981 г. в  Казанлък.  Бакалавърската си степен по „Международни икономически отношение“ получава от Московския Държавен Институт за Международни Отношения-МГИМО в Русия, след което през 2004 година се дипломира като магистър в специалност „Финанси“ от   ИКМА ЦЕНТЪР, Англия /Асоциация на Международните Капиталови Пазари /.В момента работи в частна фирма като „мениджър продажби“. Владее английски и руски. Семеен, с четери деца.

11. Мария Цонева Цонева

Мария Цонева е родена на 26 декември 1970 г. в гр. София. Завършва средното си образование в ОЕСПУ „Кирил и Методий“ гр. Казанлък. Завършва магистърска степен в СА „Димитър Ценов“ гр. Свищов със специалност „Социално икономическа информация“. Работи в частна фирма като „Експерт,  труд и работна заплата“. Член на ФКК на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет Казанлък в мандат 2015-2019г. Председател на комисията по „Комисия по култура, информационни средства и вероизповедания“. Майка на едно дете.

12. Адвокат Роман Алексеев Желев

Адвокат Роман Алексеев Желев е роден в гр. Тула, Руската федерация на 2 август 1978 година. Има Магистърска степен – Право от Югозападен университет „Неофит Рилски“, Правно-исторически факултет – Благоевград. Има и степен Магистър – Техника и технология в Тулски държавен университет – гр. Тула, Руска Федерация. Женен с две деца.

13. Николай Митков Факиров

Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ – „Електроенергетика  и електрообзавеждане” от Висше транспортно училище „Тодор Каблешков”, София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015г. и 2015-2019г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ-Стара Загора. Женен с едно дете.

14. Архитект Емил Ивелинов Недялков

Архитект Емил Недялков е роден на 8 ноември 1983 година. Завършил е "Архитектура" /магистър/и "Компютърни системи и технологии"/ бакалавър/ в Нов Български Университет - гр. София. В момента работи като проектант. Разработва и проектира различни видове проекти за жилищни, индустриални и друг тип обслужващи сгради. Владее английски и испански език.

15. Генчо Христов Генчев

Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в село Горно Черковище, Община Казанлък. Магистър от Стопанска академия „Димитър Ценов”-Свищов, специалност „Мениджмънт на търговската дейност“. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи-ГЕРБ. Женен и баща на две деца.

16. Антим Пламенов Паральов

Антим Пламенов Паральов е роден на 6 май 1973 в град Велинград. От 2004 започва треньорската си дейност по футбол във Футболен клуб „Розова долина“. Женен и има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

17. Мария Тенева Иванова

Мария Тенева Иванова е родена  на 7 ноемрви 1966 година. Завършила е педагогическо обрзование в Пловдивският университет "Паисий Хилендарски" със степен магистър. Владее говоримо английски, немски и руски език. В момента е менижър в частна фирма занимаваща се с машиностроене.

18. Валентин Петров Кралев

Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в Стара Загора. Завършва  средното си образование в Техникум по транспорт – гр. Казанлък, профил „Икономика на автомобилно предприятие“. В момента учи в Тракийския университет, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на едно дете.

19. Жельо Тодоров Желев

Жельо Желев е роден на 08.12.1966 година. Семеен с две деца. Работи в областа на телекомуникациите като ръководител на екип. Председател е на Туристическо дружество "Орлово гнездо" в гр. Казанлък и е член на Управителния съвет на Българския туристически съюз. Планински водач с изкачвания на много планини в България и чужбина.

20. Симона Петкова Петкова

Симона Петкова Петкова е родена на 29 юли 1992 година. Завършва Право в Плодивският университет „Паисий Хилендарски“. Била е член на Младежки общински съвет. Учредител е на организация „Милосърдие“, която подпомага хора в неравностойно социално положение. Основател е и на „Книжна борса в подкрепа на бездомните животни“. През 2011 година е избрана за Царица Роза на Казанлък.

21. Стефан Драганов Златев

Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в Казанлък. Завършва средното си образование в ЕСПУ „Никола Вапцаров“, град Казанлък. През 2013 г. получава квалификация „Инструктор по автомобилен спорт“ от НСА – София. През 2019г. получава квалификация икономист. Председател и Спортен мениджър на АСК „Ефко Рейсинг Казанлък“. Клубът е 8-кратен  отборен шампион на България в автомобилния спорт. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 г. и 2015-2019г.  Председател на Комисията по сигурност, обществен и екологичен ред

22. Красимир Иванов Кънев

Красимир Кънев е роден на 13.05.1967 г.в гр.Казанлък. Завършил е ВНВУ"Васил Левски" - гр В.Търново и има магистърска степен-инженер "ДВГ". Работи и се пенсионира в системата на МВР, като Началник Сектор "Охранителна Полиция" в РУ Казанлък. В момента работи като Ръководител на отдел в "ЮМТ"ЕООД гр.Казанлък. Владее писмено и говоримо английски език. Семеен с две дъщери.

23. Ангел Петков Ангелов

Ангел Петков Ангелов е роден на 4 януари 1972 година. Управител е на фирма занимаваща се със счетоводна и одиторска дейност. Завършил е счетоводство и контрол в УНСС – София. Женен си с едно дете. Президент на футболен клуб „Арена запад“. Владее Русики и Английски говоримо.

24. Георги Николов Видев

Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в Казанлък. Инженер от Висш институт по архитектура и строителство – София. В момента работи като главен експерт в Областна  дирекция на държавен фонд земеделие.Владее английски и руски.

25. Таня Радионова Иванчева

Таня Радионова Иванчева е родена на 22 юни 1969 година в Нова Загора. Завършила е „Управление на малки и средни фирми“ в Нов Български университет и има Бакалавърска степен по Бизнес администрация. Неомъжена с един син. В момента работи като туроператор в Казанлък. Владее писменно и говоримо Руски и Английски език.

26. Красимир Захариев Иглев

Красимир Захариев Иглев е роден на 6 февруари 1983 година. Завършил е факултета „Електротехника и електроника“ в Технически университет – Габрово. Има бакалавърска степен – Компютърни системи и технологии с професионална квалификация – Компютърен инжинер. Женен с две деца. Хобите му е футбол и е Председател на футболен клуб „Тунджа“ в село Копринка.

27. Василка Димитрова Еленкова

Василка ЕЛЕНКОВА е родена 19.08 1975 г. Професионалният и опит вот над 20 години в сферата на траурните обреди и услуги. Съучредител и член на Общинската присъдружна организация на Предприемачи ГЕРБ - Казанлък. Омъжена с една дъщеря. Владее гръцки език писмено и говоримо.

28. Стефан Мирчев Птичков

Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в  Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално-техническо училище, гр. Казанлък, в профил „Машиностроене“. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на две деца.

29. Галина Теодорова Моллова

Галина Теодорова Моллова е родена на 16 юни 1980 година. Завършила е Социална педагогика във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и има магистърска степен по „Психология“. В момента работи като социален консултант в СНЦ „Бъдеще за децата“. Работила е с деца от малцинствата.

30. Асен Стефанов Зонгуров

Асен Стефанов Зонгуров е роден на 9 август 1990 година. Занимава се в сферата на строителното предприемачество. Завършил е „Световна политика“ в Московски държавен университет в гр. Москва, Русия, както и „Политически науки на английски език“. Владее английски, руски и испански език.

31. Георги Желев Пархов

Георги Пархов роден на 3 декември 1960 година. Завършил е елетрообзавеждане на промишлени предприятия, но в момента работи в областта на машиностроенето. Бил е помощник-хореограф във фолклорен танцов ансамбъл "Арсенал" след завършването на школата по хореография в Пловдив. Награден с почетна значка през 1987 година - Отличник на Комисията по култура към Министерство на културата. Владее испански и руски език.

32. Теменужка Димитрова Люцканова

Теменужка Димитрова Люцканова е родена на 31 август 1964 година. Завършила е Социология в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград и Музикално образование в СМУ „Филип Кутев“ в гр. Котел. Има магистърска степн в Социологически изследвания и политически мениджмънт. От 2007 година от 2019 година е била кмет на гр. Крън.

33. Михаил Тодоров Янушев

Михаил Тодоров Янушев е роден на 06 март 1982 година. С избирането му за кмет от ПП ГЕРБ на Бузовград през 2007 година получава прозвището "най-млад" кмет в Община Казанлък. До 2019 година, той управлява населеното място 3 мандата с които работи в развиването на туризма. Една от неговите идеи е откриването на Информационен център за рекламиране на местността Бузово кале и Врата на богинята майка по известена като Мегалитът на Бузовград. В момента продълбава своето образование със специалност финанси в Бургаският свободен университет. Владее английски език. Женен е с едно дете.

34. Гинка Вълкова Желязкова

Гинка Вълкова Желязкова е родена 4 януари 1959 година в Крумовград. Завършила е Българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“ както и Икономика и бизнес управление на образованието в УНСС.  В момента е Директор на ОУ „Св. Св. Климент Охриски“ в село Горно Черковище. Била е Общински съветник от 1991-1995. Омъжена и има 2 дъщери и 4 внука.

35. Петър Иванов Петков

Петър Иванов Петков е роден на 17 януари 1958 година. Завършил е специалността Техник-лесовъд в ТГС „Христо Ботев“ в град Велинград. Има 32 години стаж като домакин, лесничей и помощник лесничей. Бил е кмет на село Кънчево 8 години.  Женен с две деца и една внучка.

36. Десислава Пламенова Тинева

Десислава Пламенова Тинева е родена на 9 юни 1994 година. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски“ и има бакалавърска степен – Икономист. Работи като младшиексперт за Обществени поръчки.

37. Елица Ваклинова Ваклинова

Елица Ваклинова Ваклинова е родена на 30 ноември 1994 година. Завършила е Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“, и е изучавала Геология в СУ „Св. Климет Охрисдски“. Била е заместник-председател на Младежки общински Съвет в Казанлък.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

10259 | 27 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9330 | 25 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

5430 | 26 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

3328 | 27 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3315 | 25 март 2024

Абитуриенти от ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“ с емоционална и вълнуваща покана за бала към своята класна/ ВИДЕО

2433 | 26 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2382 | 25 март 2024

След мащабна операция на ГДБОП са иззети над 500 предмета, сред които тракийски шлем и антични златни накити

2370 | 22 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2331 | 22 март 2024

Старши комисар Красимир Христов е новият директор на ОДМВР-Стара Загора

2196 | 28 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак