10:44 | 04 октомври 19 4748

Да се изгради многофункционална спортна зала предлагат от ГЕРБ – Казанлък

Да се изгради многофункционална спортна зала предлагат от ГЕРБ – Казанлък / Новини от Казанлък

Многофункционална спортна зала да бъде изградена в Казанлък предлагат кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници. Те са единодушни, че казанлъчани имат нужда от такава зала, която да бъде предназначена, както за спортни, така и за културни мероприятия. В перспектива кандидатите от ГЕРБ (№ 43) предлагат публично обсъждане на идеята, като не изключват обмислянето на различни възможности за финансиране. „Трябва да се прецени и с какъв капацитет би могла да бъде залата – 1000, а защо не и 2000 места”, казват от ГЕРБ – Казанлък, които са категорични, че най-важно остава мнението на казанлъчани.

Идеята на кандидата за кмет на община Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ за първи път бе обсъдена по време на срещата им с представители на строителния бранш в града на розите, които приеха с интерес предложението. „Като инвеститор, не мога да стана безразлична към новото, което се създава в общината. През последните осем години Казанлък наистина се променя динамично и то към по-добро”, заяви Галина Косева, като подчерта, че от общо 265-те общини, казанлъшката е сред 30-те с ясна перспектива на развитие за следващите 25-30 години. Към думите й се присъедини и Тодор Цанев, който бе категоричен, че Казанлък си остава град със стабилни позиции в строителството: „Регистрираните строителни фирми тук са 48, което е половината от тези в Стара Загора, като се има предвид, че Казанлък не е областен град. Освен подобрената образователна инфраструктура, прави впечатление строежът на много нови жилищни сгради, което от своя страна подобрява облика на града. Такова строителство има в много малко градове в страната и този факт не бива да бъде подминат”.

На срещата със строителния бранш бяха и кандидатите за общински съветници: Красимир Кънев, Мария Иванова, арх. Емил Недялков, Валентин Кралев, Николай Златанов.

Мария Тенева Иванова (№17) е родена  на 7 ноемрви 1966 година. Завършила е педагогическо обрзование в Пловдивският университет "Паисий Хилендарски" със степен магистър. Владее говоримо английски, немски и руски език. В момента е менижър в частна фирма, занимаваща се с машиностроене.

Валентин Петров Кралев (№18) е роден на 23 юни 1982 г. в гр. Стара Загора. Завършва  средното си образование в Техникум по транспорт – гр. Казанлък, профил „Икономика на автомобилно предприятие“. В момента учи в Тракийски университет – Стара Загора, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет - Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на едно дете.

Красимир Кънев (№22) е роден на 13.05.1967 г. в гр. Казанлък. Завършил е ВНВУ "Васил Левски" – гр. В.Търново, и има магистърска степен-инженер "ДВГ". Работи и се пенсионира в системата на МВР, като Началник Сектор "Охранителна Полиция" в РУ-Казанлък. В момента работи като Ръководител на отдел в "ЮМТ"ЕООД гр.Казанлък. Владее писмено и говоримо английски език. Семеен с две дъщери.

Арх. Емил Недялков (№14) е роден на 8 ноември 1983 година. Завършил е "Архитектура" /магистър/ и "Компютърни системи и технологии" /бакалавър/ в Нов Български Университет - гр. София. В момента работи като проектант. Разработва и проектира различни видове проекти за жилищни, индустриални и друг тип обслужващи сгради. Владее английски и испански език.

Николай Златанов Димитров (№2) е роден на 4 януари 1967 г.  в  гр. Казанлък. Образованието си получава от  СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ - Казанлък. Председател на Общинския съвет - Казанлък в мандатите 2011-2015 и 2015-2019. Владее английски и руски. Баща на едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак