13:05 | 05 ноември 19 3604

Борис Кърчев: Стиснете си ръцете и работете всички за Казанлък!

„С изборните резултати казанлъчани заявиха, че подкрепят посоката на развитие на общината, зададена от кмета и най-голямата група съветници
от ПП ГЕРБ. Затова вслушайте се в гласа на казанлъчани и спрете с противопоставянето и уронване престижа на нашия град и община в ущърб на жителите! Стиснете си ръцете и работете всички за Казанлък, защото след четири години отново хората ще имат възможността да се произнесат!”
, с тези думи народният представител Борис Кърчев се обърна към общинските съветници от всички политически групи в новия Общински съвет на Казанлък, които днес положиха клетва на първия съвет на местния парламент за мандат 2019-2023 г..

Депутатът подчерта, че няма да дава оценка за изминалата вече предизборна кампания, но подчерта, че изборът на гражданите е бил показателен за това как да се развива общината в следващите четири години. Близо 60% от имащите право на глас казанлъчани дадоха доверието си на кандидата за кмет трети мандат Галина Стоянова, издигната от ПП ГЕРБ. Най-голям брой казанлъчани подкрепиха и листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ, с което управляващата партия получи 13 мандата.

„Този красноречив знак показа, че хората гласуват по съвест и имат очи да видят направеното за тях. Те не се довериха на празни обещания. Всичко онова, което ГЕРБ сме направили в и за тази община, казанлъчани могат да го пипнат и да го ползват. Болшинството граждани се оказаха по-далновидни от някои кандидати за кметове и общински съветници, които упорито смесваха функциите си с тези на Общинския съвет като откриваха, закриваха, ремонтираха еднолично. Всъщност Казанлък прозря, че не може да гласува на тях безконтролно и еднолично управление на цялата община”, подчерта Кърчев. Той припомни, че първият в изборите е призван да търси принципни коалиции и разбирателство в полза на Казанлък, а на втория в състезанието е отредено да бъде критична, градивна и конструктивна опозиция, отново в името на успеха на Общината.

Към представителите на БСП Кърчев се обърна с думите: „Казанлък избра ГЕРБ за първа политическа сила, а на БСП отреди отново мястото на опозиция. Говорите за споделено управление, а бързате да искате председателски постове. Ако правилно разчитате волята на избирателите, то трябва да сте разбрали, че самочувствието на политиците трябва да е подплатено с подкрепата на избирателите”.

От трибуната в новия Общински съвет на Казанлък народният представител Борис Кърчев поздрави всички политически партии и местни коалиции за оценката, която получиха от избирателите. “Вярвам, че „Алтернативата на гражданите“, ДПС и представителят на ВМРО в този общински съвет също ще работят за единение на силите в полза на добруването на жителите на Казанлък!”, заяви още Кърчев.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак