10:54 | 06 март 21 4114

Възраждане само с местни кандидати в листата за 27 МИР Старозагорски

Възраждане само с местни кандидати в листата за 27 МИР Старозагорски / Новини от Казанлък

ПП „Възраждане“ се явява с пълна листа от 11 кандидати за регион Стара Загора, всички от които са местни. Първите четирима в листата са:

1. Искра Михайлова, на 38 години, председател на Възраждане - Стара Загора, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора, специалист “Връзки с обществеността”, ръководи частен бизнес. Семейна с едно дете.
2. Димитър Пашев, на 34 години, председател на Възраждане - Казанлък и член на Организационния съвет на партията, учител по български език и история, магистър по „Управление на образованието“, председател на шахматен клуб и преподавател по шахмат.
3. Ива Ангелкова, на 38 години, организационен секретар на Възраждане - Стара Загора, магистър инженер „Екология и опазване на водите“, магистър „Индустриален мениджмънт“, с дългогодишен стаж в производствени предприятия в областта на екологията и безопасността на работното място. Родом е от Казанлък, семейна с две деца.
4. Д-р Калин Калинов, 33 г., д-р по Химия от БАН, специалист „Анализ и контрол на храните“ и „Технология на етеричните масла, парфюмерията и козметиката“, с трудов стаж в хранително-вкусовата индустрия.
Останалите кандидати са: 5. Тодор Делчев, инженер автоматика; 6. Симеон Шопов, авиоинженер; 7. Галин Динев, аграрна икономика; 8. Михаил Атанасов, специалист иранистика; 9. Анелия Димова, юрист; 10. Стилян Христов, екология; 11. Веселина Симанова, учител и логопед.

Възраждане за област Стара Загора:
В областта ни има потенциал за икономическо развитие, който не е оплозотворен. Наличието на красива природа, културно-историческо наследство, подземни богатства предполагат многостранна и устойчива политика за всеобхватно развитие на региона. Възраждане ще работи в тясно сътрудничество с гражданите и експертите за разработване на съвместни програми за решаване на регионални и социални проблеми.

Енергийният комплекс Марица Изток е най-големият център на Югоизточна Европа със значителна важност не само на регионално, но и национално ниво. Възраждане ще настоява за отчет на дейността по Зелената сделка и обективен анализ на рисковете и възможностите пред България.

Необходимо е осигуряването на подходящи условия за развитието на индустриалното производство и промишлеността в региона, с цел повишаване ефективността и качеството на производството и увеличаване мащабите и конкурентноспособността на продукцията.

Организациите на ПП Възраждане в региона имат опит в борбата с концесиите на подземните богатства и ще настояват за преглед на всички концесионни договори за добив на природни богатства спрямо българския национален интерес. Ще се борият за опазване на околната среда, прекратяване на незаконната сеч и засилен контрол върху дейността на дърводобивните компании, премахване на нерегламентираните сметища, съхраняване на историческото наследство, развитие на културно-просветната дейност и туризъм, подкрепа на дребните и средните розопроизводители, осигуряване на спокойствие и благоприятна среда за предприемачество и бизнес.


Възраждане в национален план:

Възраждане припознава образованието, здравеопазването, демографската катастрофа, националната сигурност, повишаването на доходите на българите, увеличаване на работните места като свои основни приоритети.

В сферата на здравеопазването от Възраждане ще настояват за прекратяване на търговския статут на болниците, в образованието предвиждат премахване на делегираните бюджети, за преодоляване на демографската криза –  подпомагане на родителството и подкрепа от държавата за всяко българче.

Ключовите икономически отрасли като енергетика, природни богатства, военна промишленост, транспорт, комуникации, трябва да бъдат със силно държавно участие. Необходимо е изкореняване на корупцията на всички равнища и осигуряване на подкрепяща държавна политика за малкия и средния бизнес.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък
“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак