11:14 | 30 септември 22 614

Кратко ревю на слота 20 Super Hot

Кратко ревю на слота 20 Super Hot / Новини от Казанлък

Класическите слотове са вечни и EGT се възползва от това. За играчите, които харесват повече печеливши линии, но все пак искат добре позната тема, слот играта 20 Super Hot е ретро фантазия. Фонът е незабележителна комбинация от тъмни цветове, която контрастира добре с ярките символи. Ще чуете реалистични звукови ефекти, докато различните плодове и седморки се подреждат на мястото си. Пламъците се използват, за да отпразнуват победите, но темата Super Hot на тази игра спира дотук. В 20 super hot онлайн няма много бонус функции, по истински класически начин. Но тази игра е част от мрежата от прогресивни игри Jackpot Cards. Сега играчите имат достъп до някои значителни печалби. Няма проблем, ако искате да играете тази игра на мобилното си устройство. За да играете играта лесно, просто стартирайте мобилния браузър на своя таблет или смартфон.

Начини за игра

В този видео слот има 20 фиксирани печеливши линии, три реда и пет барабана. В сравнение с други слотове, диапазоните на залагане в тази игра са доста ограничени. За всяко завъртане може да заложите 20, 40, 100, 200 или 400 евро. Тези стойности имат залози за линии съответно от 1, 2, 5, 10 и 20 евро.

Имате на разположение няколко опции по отношение на персонализирането на играта. За да въртите безкрайно барабаните, включете и изключете функцията за автоматична игра. Звуковите ефекти също могат да бъдат изключени, а последната Ви победа е винаги видима. Ще Ви бъде предоставена и възможността да залагате печалбите си след всяка печалба, за което ще се спрем по-подробно по-долу.

Печалби и символи

Играта използва шест стандартни символа. За тяхното представяне се използват плодове като череши, портокали, лимони, боровинки, дини и грозде. Стойността на печалбата за плодове при завъртане на пет еднакви символа варира от 100 до 400 пъти залога на линията, което е прилична сума. Символът 7 е уайлд символ, а звездата е скатер символ. С изключение на скатер символа, уайлд символът може да замени всеки друг символ в играта. С изключение на звездата, всички символи изплащат печалби в съответствие със залога на линията.

Вашият печеливш билет към най-голямата печалба в играта е скатерът. Ако завъртите пет еднакви символа, ще спечелите 500 пъти първоначалния си залог. Можете да спечелите невероятните 200 000 евро при максимален залог от 400 евро в едно завъртане. Функцията за залагане може да се използва и за увеличаване на печалбите Ви. Можете да заложите всяка печалба, по-малка от €700. Ще трябва да кажете дали смятате, че определен цвят карта ще бъде червен или черен. Можете да удвоите печалбите си, като направите правилно предположение до пет поредни пъти.

Бонус функция на слота 20 Super Hot

Въпреки че няма да имате 20 безплатни завъртания Super Hot, които да очаквате, прогресивните наградни фондове на Jackpot Cards са по-добри. Всеки залог, който направите на тази машина, автоматично Ви класира за прогресивния джакпот. След всяко платено завъртане може да Ви бъде предоставена една от тези големи награди.

Когато функцията се активира, ще ви бъдат показани 12 карти с лицето надолу. За да обърнете всяка от тях, кликнете върху нея. Ще получите съответната сума на джакпота, когато обърнете и разкриете три карти от една и съща боя. Наградните фондове са обозначени като Спатия, Каро, Купа и Пика във възходящ ред на стойността. В зависимост от размера на пула при обръщането на третата карта, действителната стойност на печалбата варира.

Волатилност и RTP

RTP (Return to player) на слота 20 Super Hot е 95,79%. Това е приемливо, тъй като средният процент на изплащане при онлайн слот игрите е 95%. Всъщност много игри с прогресивен джакпот имат по-нисък RTP, така че повече играчи може да сметнат, че това е особено примамлива форма на хазарт. Тъй като волатилността е малка, печалбите обикновено са по-чести и с по-малък размер, за да се поддържа стабилен банкрол.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

10213 | 27 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9322 | 25 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

5412 | 26 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

3320 | 27 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3313 | 25 март 2024

Абитуриенти от ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“ с емоционална и вълнуваща покана за бала към своята класна/ ВИДЕО

2425 | 26 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2379 | 25 март 2024

След мащабна операция на ГДБОП са иззети над 500 предмета, сред които тракийски шлем и антични златни накити

2368 | 22 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2329 | 22 март 2024

Старши комисар Красимир Христов е новият директор на ОДМВР-Стара Загора

2071 | 28 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак