14:41 | 28 ноември 22 1243

Как да блеснем на Новогодишното парти

Как да блеснем на Новогодишното парти / Новини от Казанлък

Лятото, любимо и желано, си отиде, листата падат заедно с градусите навън. Скоро зимата ще почука на вратата ни. Това е времето на идилията. Снежинките покриват грозното и правят красива зимна пелерина, създаваща лека замечтаност. Идва времето за семейството край камината, украсяване на коледната елха, но и на партита: купони с колеги и приятели, банкети и Новогодишното парти.

И тогава дамите изпадат в трескавост какво да облекат, като винаги в гардероба няма нищо подходящо. Нека видим как да изберем подходящите официални рокли, за да се чувствате красиви и неотразими, без излишно напрежение.

Как е възможно това според зодията?

Вярвате ли в зодиите? Не случайно датата на раждане на всеки един човек, допълнена със зодиакалния знак и асцендента, до голяма степен определят характера ни. Но дали пък е важна ролята им по отношение и на облеклото. Това е безспорен факт. Нека видим всяка зодия какви официални рокли биха избрали, за да покажат себе си по най-добрия възможен начин.

· Огнени зодии

Те са дръзки ,различни и рядко остават незабелязани. Представителките на огнените зодии не следват модните тенденции, а точно обратното-създават такива. Предпочитат официални рокли в ярки цветове като червено, зелено и по-екстравагантни и провокативни модели. Така по ясен и категоричен казват: Аз съм тук и съм кралицата на събитието.

· Въздушни зодии

Тези дами са мечтатели. Изграждат собствен свят, но такъв, в който властва доброто. Представителките на тези зодии предпочитан официални рокли в меки и нежни, пастелни цветове, които да покажат душевността и общителността им. Официалните рокли, с които можете да ги видите, са по-свободно падащи, с една презрамка, буфан ръкави и с изобилие на съчетани цветове и багри. Безгрижни като тях самите.

· Водните зодии

Дамите, представителки на тези зодии, са най-мистични. Богатството на вътрешния им свят контрастира с официалните рокли, избрани от тях. Предпочитат по-семпли и изчистени модели, но пък богато изобилие от допълнителни бижута. Всяко шалче, брошка, гривна, колан е на точното място и създава завършеност на официалните рокли, които биха облекли.

· Земните зодии

Представителките от тези зодии са здраво стъпили на земята. Те държат на стила, класата и елегантността. Това са те самите като същност, това и показват на околните, независимо дали отиват в парка, на кафе с приятелки или на важно събитие. Официалните рокли, които биха избрали, са класиките на дизайнерите като малката черна рокля на Коко Шанел или балната рокля на Пепеляшка.

Нашите съвети при избора на официални рокли

официални рокли

1. Мястото, където отивате

Независимо от ярката индивидуалност, която носите и изразявате с красивите си официални рокли, не пренебрегвайте къде отивате и дрес кода. Така ще изглеждате по най-зашеметяващия начин и напълно изразили себе си.

2. Важна е фигурата

Колкото са различни нюансите в цветовете на официалните рокли, толкова са различни и характерите и фигурите на дамите. Една иска да подчертае дупето, друга да покаже извивките по тялото и ханша си, трета- добре оформените си крака или пък да прикрие несъвършенства. Гонете идеали, които самите Вие си поставяте.

3. Не пренебрегвайте себе си

За да се почувства една дама красива, то трябва да избере нейната официална рокля. Тази измежду хилядите, която я кара да се чувства женствена и зашеметяваща, а усмивката да не слиза от лицето й. И независимо от мода или съвети, послушайте себе си.

4. Модните тенденции

Ако искате пък да сте в крак с модата, на един клик разстояние, можете да проучите модните цветове и водещи модели дори при елегантни официални рокли и да заложите на такъв модел. Това не значи, че пропускате горните стъпки. Напротив, идеалното е съчетание е хибрид измежду всички тях.

5. Нужна от помощ

Ако изпитвате затруднения, всеки голям онлайн магазин, има консултанти и те с радост ще Ви помогнат със съвети. Това е тяхната работа да превърне Вашето пазаруване с приятно изживяване, за да искате да го повторите отново и отново.

Ние от arogans.com залагаме на качеството на продуктите ни. Всяка една официална рокля, облечена от Вас, да Ви превърне в най-красивата дама на събитието, с неотразима визия, изразяваща Ваш самите. Така че нека покорим заедно Коледно-Новогодишните празници сега.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак