18:25 | 02 октомври 23 6943

„М+С Хидравлик“ АД събра дистрибуторите си от цял свят в най - мащабната среща досега

„М+С Хидравлик“ АД събра дистрибуторите си от цял свят в най - мащабната среща досега / Новини от Казанлък

Казанлъшката фирма „М+С Хидравлик“ събра този уикенд дистрибутори, партньори и доставчици от цял свят. 

Събитието, организирано от „М+С Хидравлик“ по случай 60-тата годишнина от създаването на предприятието е най-мащабната досега дистрибуторска среща на фирмата, събрала партньори седемте континента. Събитието включваше работни срещи, отворени и индивидуални дискусии, а казанлъчани и гостите на града могат да научат повече за историята на компанията в изложбата “История на успеха”, подредена на витрината на Културно-информационния център.

Днес „М+С Хидравлик“ заема цялата карта на света с изградена световна мрежа от над 40 дистрибутора, разположени стратегически на в 40 държави на 6 континента и 2 дъщерни търговски компании в сърцето на индустриална Европа – Германия и Италия. Статистиката на продажбите на „М+С Хидравлик“ са показатели за нашия успех, реализирайки устойчив ръст през годините, с изклюение на форсмажорната 2020 г. белязана от ковид пандемията. За миналата 2022 г. фирмата регистрира изключително увеличение на продажбите достигайки до рекордния обем от 109 мил. евро оборот.“, каза инж. Владимир Спасов - прокурист на фирмата от 2013 г., по време на приветствен коктейл в Художествената галерия в Казанлък. 

Той подчерта, че дружеството не спира да проектира продуктите на неговото успешно бъдеще, базирани на опита на утвърдени експерти в конструирането и с инвестиции в обучението на млад екип от инжинери и квалифицирани работници. Инжинеринговите хидравлични решения намират приложение във всички сектори на съвременната индустрия, като най-голям дял от изделията на „М+С Хидравлик“ се вграждат в машини за селското стопанство, следвани от тези в строителството и други.

По думите на Владимир Спасов ежегодно „М+С Хидравлик“ инвестира между 10-15% от годишния си оборот, независимо от трудностите в световната икономика през някои от годините, а постиженията на фирмата доказват тяхната положителна възвръщаемост. Връх в инвестициите бележи 2020 г. когато е изграден новия производствен корпус с рекордните инвестиции от 10млн. евро.

През последните години „М+С Хидравлик“ реализира много проекти и спечели редица престижни награди. Успехите на предприятието съвсем не са случайни, те са логичния резултат от силното желание и мотивация на „М+С Хидравлик“ да се развива, от усилията и решенията на много хора, от изградените партньорска и ползотворната екипна работа.

Компанията е ангажирана с местната общност чрез насърчаване на таланти, спонсорства на спортни, научи, културно-масови мероприятия. Поддържа тясно партньорство с Община Казанлък, както и редица културни и учебни институции в регина и в България. Инвестира във възобновяеми източници и управление на отпадъците.

Наше мислене и убеждение е, че инвестициите ни днес определят нашето бъдеще. Имаме амбицията да продължим да издигаме авторитета на запазената марка на „М+С Хидравлик“. „, категоричен е Владимир Спасов.

Сред гостите на юбилея беше и Галина Стоянова.

Предприятия като „М+С Хидравлик“ могат да бъдат гордост за всяко друго место в България, но те са се родили тук, проходили са, развиват се, разширяват се, обединяват се с компании от световно ниво, но ви посрещат тук в Казанлък. Това е гаранция, че тези 60 години са само първите успешни стъпки на „М+С Хидравлик“ защото бъдещето ще бъде далечно с условията, в които те се развиват.“, заяви Стоянова.

Тя изказа благодарност на фирмата, че винаги подкрепя каузите в подкрепа на децата, учениците, културната общност и спорта в Казанлък.

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Познавате ли гражданските си права?

Най - четени новини

за последната седмица

След зрелищна гонка с полицията задържаха кола с мигранти в Казанлък/ Обновена

7948 | 23 ноември 2023

57-годишен мъж издъхна на казанлъшка улица

5548 | 26 ноември 2023

Доживотна присъда за полицая от Казанлък, убил гръцки лекар в Крит. Любовницата му ще лежи 15 години в затвора

4700 | 27 ноември 2023

Кметът на община Казанлък връчи трудовите договори на новоизбраните кметове на населени места

4616 | 23 ноември 2023

Въведоха еднопосочно движение по седем улици в Казанлък

4547 | 29 ноември 2023

Предупреждение за опасно време в региона

3862 | 25 ноември 2023

Казанлъшки криминалисти откриха оранжерия за отглеждане на марихуана, задържани са двама наркодилъри

3634 | 24 ноември 2023

Дамите от енинския клуб “Любородие“ се поглезиха с разкрасителен ритуал от клуб „Хармония СПА“

3584 | 23 ноември 2023

Спасиха бедстващо семейство на пътя Дунавци - Шипка

3089 | 26 ноември 2023

Не пътувайте северно от Казанлък, ако не е наложително!

3061 | 26 ноември 2023
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак