15:51 | 10 юни 24 6021

Хижа “Бузлуджа“-стара е сред номинираните в „Хижа на годината“

Хижа “Бузлуджа“-стара е сред номинираните в „Хижа на годината“ / Новини от Казанлък

Започна гласуването за кампанията, стимулираща планинския туризъм - „Хижа на годината“. Сред номинираните хижи и заслони се нарежда и хижа „Бузлуджа“-стара. Тя е номинирана в две категории от общо девет – „Най-добра хижа, обслужвана с автомобил“ и „Най-чиста хижа“. Гласувайте ТУК.

Основен акцент в кампанията “Хижа на годината” е да отличи най-добре справящите се хижи и заслони и да подпомогне тези, които имат нужда от подкрепа и с отношението и труда си са показали, че я заслужават. В още една категория се бори за победа хижа „Бузлуджа-стара. Това е категорията на грантовете – „Грант за строителни материали и специализиран труд с GP Group‘. Гласувайте ТУК.

В тазгодишното издание на кампанията с подкрепа се включват над два пъти повече компании от миналогодишното през 2023 г.
Подпомагането на хижите и заслоните в „Хижа на годината“ ще бъде под формата на грантове и акции. До момента са осигурени седем гранта, на обща стойност над 65 000 лева.

Гласуването става в официалния сайт на „Хижа на годината“. Там ще намерите различните категории, номинираните и информация за тях. За да бъде гарантиран компетентния вот, всеки гласуващ трябва да отговори и на въпроса „Защо избрахте тази хижа?“. Победител във всяка една от категориите ще е хижата/заслонът, събрал най-много валидни гласове. В някои от категориите е предвидено да има повече от един победител, които ще бъдат първите класирани, с най-много получени гласове.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак