13:33 | 03 юли 24 20298

Спортен риболов и вкусна храна в „Рибарско място“ до Казанлък

Спортен риболов и вкусна храна в „Рибарско място“ до Казанлък / Новини от Казанлък

Знаете ли, че само на 3 км от града, едно приказно местенце предлага вкусна храна, място за игра на малчуганите и възможност за риболов?

Това не е единствената причина да изберете бистро „Рибарско място“ за вашите специални поводи, лежерни летни вечери, срещи с приятели или време за релакс и отдих. Бистро „Рибарско място“ ще ви осигури вкусна храна, студени напитки, мигове на прохлада и прилив на свежест в летните горещини.

Китното заведение, разположено на пътя Казанлък-с.Розово, непосредствено преди Т-образното кръстовище, комбинира чистата вода на язовира, кристалния въздух и отдалечеността на градската шумотевица. Там, гостоприемен, вежлив и винаги усмихнат екип ще ви посрещне, ще ви обърне специално внимание и ще ви посъветва.

Основен акцент в менюто на бистро „Рибарско място“ са рибните ястия. Кухнята предлага различни видове и винаги прясна риба. Автентични рецепти и вкусни ястия. Хрупкави картофки, свежи сезонни салати или мезенца за разхлаждащите напитки, обещават наслада за небцето за весели и запомнящи се вечери под открито небе.

От бистро „Рибарско място“ може да закупите и жива риба.

Най-малките гости на бистрото могат безгрижно да прекарат времето в игри и забава. Открита детска площадка с катерушка, пързалка, люлки, място за футбол и стрелба с лък за деца, дава на малчуганите възможност за безопасни волни лудории, непосредствено пред погледите на своите родители.

Езерото на „Рибарско място“ предлага 24-часов риболов на богато разнообразие от рибни видове. И шаранджии, и сомаджии могат да практикуват своето хоби и да се отдадат на кратко бягство от сивото и забързано ежедневие. Във водите обитават голям брой шарани, амури, каракуди, сом, бели риби и др. А, ако късметът несработи, винаги може да заложите на сигурно и да хапнате вкусна риба на бистрото. Риболовът е разделен на дневен и нощен с такса 30лв.

А как може да стигнеш до там? Може дори с велосипед. Велоалеята Казанлък-Розово ще ти подари една разходки из природата. Маршрутът е лек, приятен, слънчев и панорамен.

Вижте къде се намира в Google Maps

Бистро „Рибарско място“ ще ви донесе спокойствие и тишина. Починете, хапнете и се заредете сред зеленината, свежия въздух и чистотата на природата. Работи всеки ден от 10ч. до 23ч.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак