15:30 | 10 юли 24 1317

Клуб Хармония СПА представи пред ясеновци холистични и оздравителни процедури за красота

Клуб Хармония СПА представи пред ясеновци холистични и оздравителни процедури за красота / Новини от Казанлък

При голям интерес премина посещението на представителите от клуб Хармония СПА  в село Ясеново. Там те имаха удоволствието да се срещнат с над 20 души от местния клуб  „Вечна младост“, пред които представиха част от своя дългогодишен практически опит, съчетал в себе си холистични и оздравителни процедури.

Силно любопитство предизвикаха у присъстващите два основни акцента - модула „Здраве от кухнята“, представящ ефективни практики в домашни условия, както и услугата „Рецепта по лицето“, включваща анализ на лицевите белези, даващ информация за наличните дефицити от минералния спектър в тяло на човек. Пред аудиторията бе представена и част от продуктовата линия, с която работят в Хармония СПА, свързана с квантовата козметика за интензивна фото ейдж грижа.

Събитието предизвика бурна дискусия сред посетителите, които бяха силно впечатлени от презентираните разкрасителни методи и нагледни практически способи за запазване на естествения привлекателност.  Гостите от Казанлък останаха очаровани от богатата етнографската сбирка на ясеновци, която съответства напълно с каузата на Кралство Хармония "Дар, Дух, Сътворение" - "Свещената Земя Българска".

Организатори на прекрасното мероприятие бяха Радка Андреева и Графиня Дина Михайлова. Срещата е част активната юлска кампания за клубно членство на клуб Хармония СПА, която продължава с посещение в село Овощник на 17-ти юли.  Желаещите да присъстват на срещата могат да на го направят след предварително потвърждение на тел.0431/84688 и 0878931668, лице за контакт - Цветана Станчева.

Покана за гостуване е получена също от село Бузовград, като подробностите за посещението предстои да бъдат уточнени. При интерес за осъществяването на подобни инициативи с Хармония СПА, се свържете с екипа на клуба на място (адрес: гр. Казанлък, ЖК „Изток“, ул. „Петьо Ганин“ № 31) или на посечените телефони 0431/84688 и 0878931668.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак