12 септември 2023 9357 Людмил Буюклиев

Чудо в Казанлък! Мляко потече в Кривата вада! Безплатно е! / РепорТИ за Казанлък

Грабвайте празни съдове от вкъщи и елате да си налеете прясно мляко директно от коритото на Кривата вада в кв. Запад, ул. Цанко Минков. Ако изберете правилния момент, ще попаднете на още по-привлекателен продукт - мляко с какао!
Шегата на страна, но проблемът е голям. Вече повече от 4 години опитваме с писма, жалби и срещи да предизвикаме институциите (Община Казанлък и ВиК Стара Загора) да предприемат по-сериозни стъпки в предотвратяване на умишленото замърсяване на водите на Кривата вада, но без успех, защото според резултатите от техните обследвания няма замърсяване. Вие преценете дали такова замърсяване е на лице или живеещите в региона имаме нужда от сериозни медицински интервенции на очите и обонянието си. Някои по-фрапиращи кадри от последните 3,5 години на ”незамърсената” Крива вада тук: https://www.instagram.com/kazanlak.west
Чудо в Казанлък! Мляко потече в Кривата вада! Безплатно е!
Чудо в Казанлък! Мляко потече в Кривата вада! Безплатно е!
Чудо в Казанлък! Мляко потече в Кривата вада! Безплатно е!
Сподели

Тук ТИ си репортер от Казанлък. Публикувай в репорТИ

Kazanlak.com не носи отговорност за съдържанието в модулите за свободна публикация на потребителите и коментарите. Отговорността се носи от техните автори.
Виж Правила и условия за използване на kazanlak.com

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак