09:22 | 07 септември 15 8570

Пияни роми се обърнали по таван, шофьорът избягал /видео/

Пияни роми се обърнали по таван, шофьорът избягал /видео/ / Новини от Казанлък

Пияни роми преобърнали колата си по таван на кръстовището до ДК "Арсенал" в събота, предаде БГНЕС. Шофьорът Ремзи, който бил без книжка и пиян избягал от катастрофата. Спътниците му не са пострадали тежко. Пред камерата на агенцията дори пиха бира и играха кючек до потрошения Фолксваген.

Младежите тръгнали около 1 часа през нощта от Крън за Казанлък за цигари. Но се озовали по таван, заради високата скорост, неопитността на шофьора и алкохола.

Късмет са извадили десетина младежи, които са били насядали по стъпалата пред Дома на културата "Арсенал", добавя кореспондентът на БГНЕС. Фолксвагенът се удря в бордюра и се преобръща на платното. Ако е успял да се качи на тротоара е щял да връхлети върху младежите.

Единият от пътниците на име Божидар разказал пред агенцията, че колата е на братовчед му, но Ремзи (шофьорът-беглец) я е взел за да отидат с нея до Казанлък. Карал е много бързо и това е причината за инцидента.

Въпреки, че автомобилът е смачкан, а катастрофиралите младежи - натъртени и ударено, държанието им не показваше да са притеснени от факта, че са можели да убият хора по пътя си, дори и самите себе си, коментира репортерът.

Божидар явно бе най-суетният от групата, не спираше да се оглежда в счупеното огледало и да дефилира пред камерите показвайки татуировката си. Когато телефонът на приятеля му звънна с мелодия на кючек той забрави, че го болят гърдите и се впусна в ритъма на танца. Докато обясняваше къде е бил седнал в колата и как е излязъл през задното стъкло, съзря бутилка бира да се въргаля в окървавена кола. Извади я и си я отвори, след което отпи солидна глътка - преразказват кадрите от агенцията.

За жалост това е картинката всяка нощ по пътищата на България - пияни и без книжки се разхождат като „камикадзета” нощем, коментирали на място полицаите. Предстои Ремзи да бъде издирен и да му бъде съставен акт за причинено ПТП и за шофиране без свидетелство за управление на МПС.

Информация и снимки: БГНЕС

Бюлетинът на МВР съобщава следните факти за катастрофата:

На 05 септември, около 01:30 ч., в гр. Казанлък, по ул."Шейновска", в посока запад-изток се е движел л.а. "Фолксваген", управляван от неправоспособния Е.С., на 22 години, от гр. Казанлък.

На кръстовището с ул. "Орешака" поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол над МПС, ударил се е в крайпътен бордюр и се е обърнал на пътното платно.

Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство "Алкотест дрегер", който отчел 1,46 промила.

Образувано е бързо производство.

По отношение на непристойното поведение на Божидар, от полицията също са взели мерки, съобщава бюлетинът от следващия ден:

На 06 септември  в РУ-Казанлък е започнато бързо производство срещу Б.Р., на 19 години, от с. Хаджидимитрово, общ.Казанлък, за това че на 05.09.2015 г., около 02:00 ч., на кръстовището на ул."Орешака" и ул."Любомир Кабакчиев" в гр.Казанлък, след настъпило ПТП с л.а. "Фолксваген Венто", е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ-Казанлък.

 

 

 

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Най - четени новини

за последната седмица

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

33142 | 14 май 2024

Царица Роза 2012 получи предложение за брак в Hell`s Kitchen

20984 | 15 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

13760 | 14 май 2024

Казанлъчанинът Станислав зае второто място в кулинарното риалити Hell’s Kitchen

9276 | 16 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

7714 | 13 май 2024

Първи думи на Царица Роза 2024 Неделина Неделчева и нейните подгласнички / Видео

5404 | 14 май 2024

Движението по бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ ще бъде временно органичено в четвъртък

3162 | 15 май 2024

Казанлъчанин има нужда от средства за спешна дентална операция

3044 | 14 май 2024

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“

2674 | 14 май 2024

21-годишен мъж предизвика пожар в дома си

2032 | 13 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак