14:53 | 14 юли 16 2650

Футболистите на „Розова долина“ срещат „Поморие“ в първата си контрола

Футболистите на „Розова долина“ срещат „Поморие“ в първата си контрола / Новини от Казанлък

Футболистите на „Розова долина“ продължават със своите тренировки за предстоящия сезон във „В“ Югоизточна група. На 4 юли треньорът Александър Георгиев изведе своите футболисти на първа тренировка за сезона 2016/2017 година. 27 футболисти в момента се подготвят с казанлъшкия тим, като сред тях значителен е броя на юношите, като през този сезон в тима бяха привлечени и млади попълнения от другия градски отбор „Арсенал“ . Сред играчите на този етап е и юноша на ЦСКА, който е родом от Копринка, който играе като защитник. В тима е и завърналия се от Германия Ахмед Фаиков – Акси, който ще е сериозно попълнение в халфовата линия на „розите“.

През тази седмица тимът ни ще изиграе и своята първа контрола, като тя ще бъде срещу втородивизионния „Поморие“. В събота казанлъчани ще гостуват в Поморие на местния тим, който през миналата година завърши на второ място в „Б“ група.

Засега са ясни още 4 контроли, а за две дати още се уточняват противниците, заяви треньорът Александър Георгиев.
Другите ясни контроли са: „Розова долина“ – „Берое – юноши“ на 23 юли, „Розова долина“ – „Севлиево“ на 27 юли, „Созопол“ – „Розова долина“ на 30 юли и последния ясен мач е този с „Трявна“ на 6 август. В момента се договарят и приятелски срещи за датите: 20 юли и 3 август.
 

Жребият за новия сезон във „В“ група ще бъде изтеглен в Пловдив на 2 август, а шампионата стартира на 13 август.

Президентът на клуба Георги Мермеклиев заяви, че целите за новия шампионат са: класиране в първите 4 отбора на „В“ Югоизточна група, добро класиране в турнира за Купата на Аматьорската лига и класиране за Купата на България.Казанлъчани ще проведат своята подготовка в Казанлък.

kazanlak.com

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак