12:01 | 01 август 16 3110

„Созопол“ представи отбора си в контрола срещу „Розова долина“

 „Созопол“ представи отбора си в контрола срещу „Розова долина“ / Новини от Казанлък

В събота ФК „Созопол“ представи тима си за новия сезон във Втора лига в контрола с „Розова долина“. Отборът от курортния морски град победи „розите“ с убедителното 5:1. Домакините поведоха с 4:0 до почивката, а почетния гол за казанлъчани отбеляза Ахмед Фаиков в началото на второто полувреме. Крайното 5:1 домакините оформиха в края на срещата.

Това бе втора загуба з а „Розова долина“ в контролите преди старта на новия сезон във „В“ група. В първия си приятелски мач казанлъчани отстъпиха с 4:2 при гостуването си на друг професионален отбор – „Поморие“.

Така в контролите до момента „Розова долина“ има 2 загуби от професионални отбори и две домакински победи срещу юношите на „Берое“ и третодивизионния „Севлиево“.

В събота е последната контрола за „Розова долина“. На 6 август тимът ни приема на стадион „Севтополис“ отбора на „Трявна“.
Във вторник, 2 август в Пловдив ще бъде изтеглен жребия за новия сезон във „В“ Югоизточна група. На 6 август ще стане ясно името на последния отбор в групата, който ще замени влезлия във Втора лига – „Левски“ /Карлово/. В баражите за това място ще участват „Любимец“, „Арда“ /Кърджали/ и „Палас“ /Рудозем/.

снимки: tribunaburgas.bg

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак