10:57 | 16 май 17 3391

Клуб по спортни танци “Роза“ отново с медали

Клуб по спортни танци “Роза“ отново с медали / Новини от Казанлък

С отлично представяне и нови медали ни зарадваха състезателите на КСТ „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски”, с ръководители Ваня и Петър Радеви.

На откритият турнир и Купа България, които се проведоха на 7.05.2017 год. в град Поморие, под патронажът на кмета на Поморие, КСТ „Роза” се представи с 4 танцови двойки. Всички състезатели играха на финали, а двойката Никсън Цветков и Александра Дечева, клас 15D, се класира на първо място и се окичи със златните медали.

В клас 13Е, Никола Христов и Катрин Петрова, станаха 5-ти на финала, двойката се състезава за първи път в този клас, а Пламен Божев и Паулина Танева, в Клас 18В – латина, са четвърти на финала на турнира и също четвърти на финала за Купа Балгария.

Двойката Николай Ламбов и Габриела Инджова, станаха седми на оспорван финал, при юношите старша възраст, а също и в клас В-латина.

На 13-ти и 14-ти този месец, КСТ „Роза” участва и в Шампионат 1-ви ранг, в глад Варна. Шампионатът се проведе в двореца на културата и спорта и беше под патронажът на Община Варна и Българската федерация по спортни танци. Тук нашият клуб участва със смесена двойка, КСТ „Роза” и КСТ „Голд Степ” Ст. Загора – Калоян Балков и Николета Николаева. Двойката се окичи със среброто, в категория от 18 до 21 години и стана вицешампион, което дава право на състезателите да участват в световното първенство по спортни танци.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак