10:36 | 12 февруари 21 6012

Млад и амбициозен екип учи децата на ОУ “Георги Кирков“

Заниманията по интереси в ОУ „Георги Кирков” предоставят разнообразни и занимателни дейности на учениците. Децата могат да избират от 12 различни дейности, сред които спортни, музикални, научни и дори технологични.

В следващите дни ще ви покажем всички педагози и професионалисти, които забавляват и учат едновременно децата на ОУ „Георги Кирков” в заниманията по интереси. Екипът на училището е подбрал състав от преподаватели в училището и външни ръководители.

Днес ви запознаваме с първите четирима!

Милен Христов – Футбол

Милен Христов е учител по физическо възпитание и спорт в ОУ "Георги Кирков". Преподава "Футбол" в заниманията по интереси. Занимава се с футбол от 1994 година - от 9-годишна възраст и до днес. Играл е в ПФК "Литекс" и ПФК "Берое". Част от отбора и треньор на ФК „Розова долина”. Балкански шампион и носител на купата на България по футбол. Учениците обичат футбола и с интерес и отговорност посещават часовете на Милен Христов.

 

Надежда Инджова - вокална група

Надежда Инджова е преподавател по музика в ОУ "Георги Кирков". Завършила е магистратура в СУ "Св. Климент Охридски", начална и предучилищна педагогика с профил поп и джаз пеене при доц. Етиен Леви. Любител на рок музиката. Обича да посещава различни културни мероприятия, да чете биографични книги, колекционира ценни предмети /пощенски марки, монети, бижута, касети, плакати, снимки, списания и други/. Учениците с усмивка и настроение посещават часовете на г-жа Инджова.

 

Даниела Василева - занимателна биология

Даниела Василева е учител по биология и химия в ОУ "Георги Кирков". Ръководи часове от Занимания по интереси в направление "Занимателна биология". Учениците от пети, шести и седми клас са мотивирани да посещават часовете на г-жа Даниела Василева

 

Захари Караиванов - тенис на корт

Захари Караиванов преподава тенис на корт в ОУ "Георги Кирков". Завършил е Националната спортна академия "Васил Левски", специалност "Спорт за високи постижения - тенис на корт". Повече от десет години е треньор по тенис на корт в Казанлък, като обучава деца, професионални състезатели и любители на всякакво ниво и възраст. Учениците от нашето училище харесват този красив спорт и активно тренират в часовете на г-н Захари Караиванов!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак