12:03 | 25 април 23 7961

Търсят се 3-ма участници за обучение за младежки работници в Словакия

Търсят се 3-ма участници за обучение за младежки работници в Словакия / Новини от Казанлък

МЦР "Взаимопомощ" търси 3-ма участници за обучение за младежки работници по проект „GENDER EQUALITY IN YOUR СOMMUNITY”, който ще се проведе в Снина, Словакия, за периода 28.05 - 04.06.2023 г.

Основната цел на проекта е да се говори за равенството между половете в нашето общество, започвайки с нашите собствени малки общности.

„Равенството на половете във вашата общност“ се фокусира върху изграждането и приобщаващо на мирно общество чрез подпомагане на младите хора да разберат правата на жените, проучат феномена на полова дискриминация, придобиване на способност за разпознаване на стереотипи и предразсъдъците спрямо жените, предизвиква подобни явления в рамките на собствените си общности и да станете упълномощени да прилагане на образователни проекти за правата на човека на местно ниво и общност в близкото бъдеще.

Профил на участниците:

Участниците трябва да са от гимназия или университет на възраст над 17+ години и да се интересуват да научат за равенство между половете и по-нататъшно развитие на техните умения в работата в рамките тяхната местна общност. Да могат да комуникират на английски език свободно.

Ако желаете да участвате изпратете своята кратка мотивация за участие на български или английски език на имейл: ydcma2004@gmail.com.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак