12:22 | 03 май 23 8680

Камен Донев, Графа, Стефан Вълдобрев и ансамбъл Пирин са част от гостите в Амфитеатър Дамасцена през това лято

Камен Донев, Графа, Стефан Вълдобрев и ансамбъл Пирин са част от гостите в Амфитеатър Дамасцена през това лято / Новини от Казанлък

555-то представление „Лекция №1 За народното творчество” на неподражаемия Камен Донев и един от най-добрите БГ поп изпълнители – ГРАФА, ще ни забавляват през летните дни в Амфитеатър Дамасцена.

Със затоплянето на времето на всички ни се иска да прекарваме повече навън, да сме сред хора, да посещаваме нови и интересни събития. А какво по-добро място за това от Амфитеатър Дамасцена.

Вече четвърта година амфитеатърът става все по-посещавана локация, заради многобройните концерти, театри, надигравания и кино събития.

Екипът на комплекс Дамасцена отново е подготвил разнообразна програма от събития за летния сезон, на които ще можем да се насладим сред аромата на розите.

Предварителният афиш вече е ясен и той стартира от Деня на детето 1 юни. Както всяка година етнографски комплекс Дамасцена организира празник за най-малките за 1 юни с много игри, забавления и вход свободен за малчуганите.

Следват едни от най-ароматните дни – Дните на розата на 3 и 4 юни. Стотици българи и чужденци се наслаждават на живата традиция Розобер ежегодно, сред пищните градини на комплекс Дамасцена. Очакват ви два дни изпълнени с аромат и български традиции.

Неподражаемият Камен Донев ще гостува в Амфитеатър Дамасцена на 16 юни със своето 555-то представление „Лекция №1 За народното творчество”. Известният български актьор изпълни амфитеатъра при миналогодишното си участие, а публиката не спираше да се смее, повярвайте, не е за изпускане. Билетите вече са в продажба!

На 30 юни следва откриването на вече традиционния фестивал-надиграване „Заигра се хоро голямо в Дамасцена” с грандиозния спектакъл на Ансамбъл Пирин. А на 1 и 2 юли стотици танцьори от цялата страна ще изпъстрят с фолклор целия комплекс.

На 14 юли ни очаква още едно шоу с участието на две изключително заразителни и чаровни дами – Люси Дяковска и Милица Гладнишка. Заедно с Плевенската филхармония те ще изпълнят концерт-спектакъла „ABBA Symphony”.

Месецът продължава на музикална вълна. На 28 юли Влади Ампов - ГРАФА ще гостува за пръв път в Амфитеатър Дамасцена. На концерта на един от най-добрите родни поп изпълнители ще можем да чуем, както емблематичните му хитове, така и най-новите му песни. Билетите предстои да бъдат пуснати в продажба съвсем скоро!

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще ни разтанцуват със своя хит „По-полека” отново! Вълдобрев и компания, в състав Иван Лечев, Стоян Янкулов, Веселин Веселинов – Еко и Мирослав Иванов ще гостуват в Амфитеатър Дамасцена на 1-ви септември. Това ще бъде второ гостуване за бандата, след препълнения амфитеатър, публиката в който не седна и за секунда през 2020 г. Скоро и билетите ще са в продажба!

Билети за всички събития на комплекс Дамасцена можете да закупите онлайн от тук. Билетите за някои събития от календара предстои да бъдат пуснати в продажба!

Афишът е предварителен, като организаторите споделят, че това не са всички събития за сезона! Очаквайте още!

Следете за подробности на фейсбук страницата на комплекс Дамасцена!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Най - четени новини

за последната седмица

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

32970 | 14 май 2024

Царица Роза 2012 получи предложение за брак в Hell`s Kitchen

20645 | 15 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

13665 | 14 май 2024

Казанлъчанинът Станислав зае второто място в кулинарното риалити Hell’s Kitchen

8494 | 16 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

7315 | 13 май 2024

Първи думи на Царица Роза 2024 Неделина Неделчева и нейните подгласнички / Видео

5317 | 14 май 2024

Движението по бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ ще бъде временно органичено в четвъртък

3103 | 15 май 2024

Казанлъчанин има нужда от средства за спешна дентална операция

3007 | 14 май 2024

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“

2644 | 14 май 2024

21-годишен мъж предизвика пожар в дома си

1999 | 13 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак