10:09 | 29 септември 23 17215

На изборите в Казанлък ИТН със свой кандидат за кмет и листа за съветници

На изборите в Казанлък ИТН  със свой кандидат за кмет и листа за съветници  / Новини от Казанлък

С кандидат-кметска кандидатура за община Казанлък и с листа  с кандидати за общински съветници ще участва в предстоящите на 29-ти октомври избори за местни органи на властта казанлъшката организация на  „Има такъв народ“.

В надпреварата за кметския пост за Община Казанлък застава Живка Железова, дългогодишен финансов експерт и народен представител от 45-то и 46-то Народно събрание.

Железова е магистър по счетоводство, възпитаник на Икономическия университет в град Варна. Има над 23 годишен професионален опит в сферата на икономическите анализи, счетоводство, финанси и данъчни консултации. Собственик е на счетоводна кантора.

Предизборната програма, разработена от  кандидата за кмет Живка Железова и екипът й, предлага на жителите на община Казанлък визия и посока на развитие, търсейки тяхната подкрепа и доверие.

Програмата отчита потенциала на казанлъшкия край и възможността за по- рационално планиране на разходи и инвестиции, чрез разгърнато позициониране и в търсене на ефективност.

Програмата дава отговор и на очакванията на гражданите, които от партията непрекъснато проучват, като  акцентът е поставен върху най-острите проблеми на жителите на Община Казанлък.

Според Живка Железова, „доброто управление е политика от хора, за хора“. В този смисъл, Казанлък се нуждае от политика, която знае как да поеме отговорност, за да подкрепя и защитава гражданите, които се нуждаят от присъстващи институции, които спазват поетите ангажименти. Искаме да гарантираме процес на развитие на нашия град. Хората са уморени от старите начини за правене на политики. Вместо това оценяват онези, които планират и създават бъдещето на една общност, като си представят какво е възможно. Останалото са само приказки. Затова сме различни“,   категорична е Живка Железова.

Според която е „време за друго“.

По думите й ефективност и безвредност са другите два критерия на доброто управление за гражданите.

Да  водиш политика, която да реализира такива цели, които да  са ефективни и полезни за общността и да не й вредят, прави едно управление добро,  е личната убеденост на кандидата за кмет на Община Казанлък Живка Железова.

Личният й  слоган в предизборната кампания е насочен към всеки един жител на Община Казанлък. Носи в себе си послание и желание за промяна:

„Живей достойно. Важният си Ти!“

Железова е  и водач на листата с кандидати за общински съветници на партията.

Формацията регистрира  и своя листа с кандидати за общински съветници.

Водач на листата е кандидатът за кмет на ИТН Живка Железова.

Втори в листата е Николай Колев. Той е IT специалист, завършил е информационни технологии в съдебната администрация, с професионална квалификация: „Компютърен аналитик, поддръжка на софтуер” в УНИБИТ София. Работи в ДИР.БГ АД като главен уеб програмист и софтуер проджект мениджър в IT отдела на фирмата.

Трети е Николай Радев, той е  управител на „Матикс“ ЕООД и съдружник в адвокатска кантора .

Кандидатът  за кмет на „Има такъв народ“ в град Крън Недко Недков, е четвърти в листата  за общински съветници на формацията.

Недков  ръководи собствен бизнес.

Пети е технологът от „М+ С Хидравлика“ Христомир Видолов. Той е бакалавър  по Индустриален мениждмънт.

Консултантът  във фирма за внос и търговия на автомобилни части Николай Неделчев  е на 6-та позиция в листата на ИТН.

Атанас Атанасов е другото предложение  на ИТН за кандидат- общински съветник. Атанасов има дълъг опит в сферата на търговият и ресторантьорството.

Специалистът по информационни технологии, инженер и педагог с дългогодишен опит  и множество научни публикации Любомира Абдишева е 8-ма в листата на „Има такъв народ“ с кандидати за общински съветници.

Младият  треньор на детската школа на ФК „Розова долина“ Дончо Пачев е на 9-та позиция в листата. Той е и най- младият член на листата с кандидатите на ИТН за общински съветници.

Пачев е обичан и уважаван треньор от своите малки възпитаници. Студент е трети курс по хореография.

На следващите две позиции са  други двама представители на  бизнеса в общината- Антон Загорчев и Георги Григоров.

В листата  на „Има такъв народ“ е и заварчикът Бойко Тюлев.

Средната възраст на кандидатите за общински съветници на партия „Има такъв народ“ е 40 години. Повечето от тя са представители на различни населени места от община Казанлък.

От структурата на Има такъв народ“ в Казанлък канят всички свои съмишленици и граждани на официалното откриване на предизборната  кампания на формацията в община Казанлък,  на  29-ти септември, в Ресторант „Сезони“, от 18.00 часа.

На срещата ще бъдат представени основните приоритети  в Предизборната програма на Живка Железова и ще бъдат представени кандидатите за общински съветници.

Всеки жител на Община Казанлък, който проявява интерес към програмата на формацията , е добре дошъл за разговор в офиса на партията, който се намира на ул. „Иван Вазов“ №8 /зад „Халите“.

„Живей достойно. Важният си Ти!“

На предстоящите местни избори  подкрепата за кандидата за кмет на „Има такъв народ“  Живка Железова и  кандидатите за общински съветници от формацията е с

№ 21 в интегралната бюлетина.

Казанлък- това сте вие!

Аз съм една от Вас!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Най - четени новини

за последната седмица

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

34123 | 14 май 2024

Царица Роза 2012 получи предложение за брак в Hell`s Kitchen

23701 | 15 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

14288 | 14 май 2024

Казанлъчанинът Станислав зае второто място в кулинарното риалити Hell’s Kitchen

11925 | 16 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

8909 | 13 май 2024

Първи думи на Царица Роза 2024 Неделина Неделчева и нейните подгласнички / Видео

5864 | 14 май 2024

Движението по бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ ще бъде временно органичено в четвъртък

3468 | 15 май 2024

Казанлъчанин има нужда от средства за спешна дентална операция

3299 | 14 май 2024

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“

2918 | 14 май 2024

92 полицаи положиха клетва в Казанлък

2564 | 17 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак