11:57 | 16 октомври 23 12690

Алекси Алексиев: „Ще бъда повече на работните площадки, отколкото в кабинета. Казанлъчани трябва да живеят в една добра и сигурна среда“

Алекси Алексиев: „Ще бъда повече на работните площадки, отколкото в кабинета. Казанлъчани трябва да живеят в една добра и сигурна среда“ / Новини от Казанлък

Алекси Алексиев е кандидатът за кмет на община Казанлък от коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“. Той е на 56 години израснал е в Казанлък и в момента е член на Държавната комисия по сигурността на информацията. Най-голямата част от живота му е минала в системата на МВР, като преди да я напусне е директор на Областна дирекция на МВР – Стара Загора. Като директор е отговарял за над 1000 служители, като сигурността на Казанлък е сред основните приоритети в програмата му.

Алексиев е категоричен, че може да се справи, като за целта ще бъде възстановена Общинска полиция и повече униформени ще патрулират, както в града така и в населените места. За да се реши проблема с криминалните прояви се предвижда и надграждане на център за видео наблюдение, поставяне на повече камери, като това ще е задължително за местата с концентрирани противообществени прояви и престъпления, които да бъдат и допълнително осветени.

„Аз не съм типичния политик. Не членувам в партия и ви обещавам, че след като бъда избран за кмет ще се виждаме често. Предпочитам и ще бъда постоянно на места, където се извършват ремонти, отколкото в кабинета. В Казанлък няма дежурен педиатър липсват и много специалисти. Искам да направя така, че младите да се завръщат в родния си град, а освен това да идват и нови млади и образовани специалисти. Чрез публично частно партньорство можем да направим нови общински жилища, които да се дават не на социално слаби, а на хора с професии от които се нуждаем.“-сподели на срещите си с гражданите Алексиев.

Казанлък не заслужава да е в това състояние ремонтите по ВиК мрежата постоянно се забавят и според мнозина не се извършват качество. „Липсва контрол. Ако в моята къща има майстор, то аз следя какво прави той. В Казанлък не виждам ремонтите да се контролират. По улиците, които вече са асфалтирани можем да видим камари с пръст, плочки, стар асфалт, които вероятно ще стоят там дори и след изборите. Ремонтите трябва да се извършват в срок и с качество, като всичко се контролира от звената в Община Казанлък. Ако бъда избран за кмет ще създам Инспекторат, който ще има много правомощия и ще следи за реда, изпълняването на наредбите и чрез телефонно обаждане гражданите ще могат да подават сигнали“- заяви кандидатът за кмет на община Казанлък.

Казанлък е моят избор!

За Алекси Алексиев може да гласувате с №66 на бюлетината.

С №66 може да подкрепите и кандидатите за общински съветници на „ПП-ДБ“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Най - четени новини

за последната седмица

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

34112 | 14 май 2024

Царица Роза 2012 получи предложение за брак в Hell`s Kitchen

23691 | 15 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

14282 | 14 май 2024

Казанлъчанинът Станислав зае второто място в кулинарното риалити Hell’s Kitchen

11912 | 16 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

8883 | 13 май 2024

Първи думи на Царица Роза 2024 Неделина Неделчева и нейните подгласнички / Видео

5857 | 14 май 2024

Движението по бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ ще бъде временно органичено в четвъртък

3463 | 15 май 2024

Казанлъчанин има нужда от средства за спешна дентална операция

3294 | 14 май 2024

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“

2914 | 14 май 2024

92 полицаи положиха клетва в Казанлък

2546 | 17 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак