15:08 | 29 декември 23 4599

ОУ “Георги Кирков“ с поредния спечелен проект

ОУ “Георги Кирков“ с поредния спечелен проект / Новини от Казанлък

"Презареди бъдещето си"(Re-power your future) - поредният спечелен проект от ОУ "Георги Кирков"                                 

В навечерието на най-светлите празници - Коледа и Нова година, казанлъшкото училище получи невероятната новина за одобрение и включване в проект "Презареди бъдещето си/Re-power your Future”. В България, проектът се осъществява от JA Bulgaria /Джуниър Ачийвмънт Европа/ с корпоративната подкрепа на УниКредит България /Фондация Уникредит/ и цели да подпомогне младите хора, като развие тяхната финансова грамотност, личностни и бизнес умения.

Проектът подкрепя учениците на възраст между 10 и 19 години и цели да увеличи чувството на принадлежност в учебния процес, да ги мотивира в реализирането на пълния им потенциал в рамките на образователната система и да предотврати отпадането им от нея.

Дейностите в пилотната фаза на проекта ще започнат през януари 2024 г. и ще приключат на 31 август 2026 г. Качеството на одобрените кандидатури е показателно за стойността на заявилите и спечелили участие. Отчитайки целите и естеството на проекта, от месец януари в дейностите ще се включат само 18 /осемнадесет/ училища от цяла България, между които е и ОУ "Георги Кирков"

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак