Loading
Kazanlak.Com

Правила и Условия за използване на Kazanlak.Com

Този уеб-сайт е собственост на KMG Ltd.

Настоящите ПРАВИЛА и УСЛОВИЯ за ползване на Интернет услуги уреждат отношенията между KMG Ltd и всяко лице, което ползва Kazanlak.Com, за да се информира или ползва услуги, наричано ПОТРЕБИТЕЛ.

Единствено ПОТРЕБИТЕЛ, потвърдил настоящите правила, може да ползва предоставяните УСЛУГИ през Kazanlak.Com.

KMG Ltd си запазва правото, съобразявайки се със съответните нормативни и законови изисквания, да променя УСЛОВИЯТА  по всяко време, чрез обновяване на този текст.

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели УСЛОВИЯТА:

Всички елементи на съдържанието на страниците в Kazanlak.Com, включително дизайн, софтуерни програми, текст, база данни, снимков и видео материал, графики и друга информация или елементи, представляват обект на АВТОРСКО ПРАВО по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на KMG Ltd или неговите партньори и потребители, предоставили съответните информация или елемент.

KMG Ltd поддържа новини и актуална информация на сайта Kazanlak.Com, спазвайки правилата и журналистическата отговорност, разписани в ЕТИЧНИЯ КОДЕКС НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ и не носи отговорност за обема, прецизността и интерпретацията на информацията.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ сам е отговорен за възприятието и интерпретацията на точността, пълнотата и полезността на информацията, съдържаща се в сайта.

Цялата информация на сайта се представя във вид, подлежащ на промяна без предварително уведомление. Ваше е задължението да преглеждате за промени.

KMG Ltd не носи отговорност за информация (в т.ч. за нейната пълнота и точност), съдържаща се в модулите за свободна публикация на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на Kazanlak.Com (репорТИ, Обяви, Бизнес каталог, Реклами), както и в сайтове, към които настоящият има хипервръзки. Правaта и отговорностите за тези публикации се носят от техните АВТОРИ.

Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, промяна и други на част или цялото съдържание на интернет страниците на Kazanlak.Com без разрешение от KMG Ltd е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.

В случай, че елементи или материали от Kazanlak.Com бъдат запомнени на компютъра на ПОТРЕБИТЕЛЯ или разпечатани за лична и нетърговска употреба, ПоОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да запази и осигури на всяко копие указанията за запазени права, които се намират на сайта.

KMG Ltd не носи отговорност, ако при нарушения на работоспособността на програмното или техническото осигуряване на други оператори в Интернет или на телекомуникационните връзки в и/или извън страната, ПОТРЕБИТЕЛ не може да ползва частично или напълно възможностите на предоставените УСЛУГИ.

KMG Ltd се задължава да пази тайната на кореспонденцията, както и да не разгласява създадените потребителски имена и пароли или друга персонална информация предоставена от лицата, без тяхно предварително съгласие, освен ако това не следва по силата на нормативна разпоредба.

На ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се забранява:

Да нарушават или да се опитват да нарушат сигурността на сайта, включително без ограничение: да имат достъп до данни, които не са предназначени за тях или да се включват в сървъра или в клиентски файл, за които клиента не е дал разрешение за достъп.

Да се опитват да проучват, сканират или тестват уязвимостта на системата или мрежата или да правят пробив в системата или други действия без съответна оторизация, да се опитват да се намесват с услуги предназначени към който и да било клиент, група или мрежа, включително без ограничения, претоварване на трафика, разрушаване на информацията.

Да публикуват съдържания - обяви, коментари, снимки, видео, текстове и др. материали, които са клеветнически, неприлични, заплашителни, оскърбителни или омразни или по друг начин недобросъвестни или незаконни.

В случай на доказани неправомерни действия по предходната точка от настоящите ПРАВИЛА, или при поискване от компетентните органи на Република България, KMG Ltd си запазва правото да предоставя цялата налична информация за действията и самоличността на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

KMG Ltd не отговаря пред ПОТРЕБИТЕЛИТЕ за:

Загуби, пропуснати ползи и други щети, причинени в резултат от ползване на УСЛУГИТЕ от негова страна, както и за невъзможността да се ползват УСЛУГИТЕ.

Неспособност на ПОТРЕБИТЕЛЯ да ползва всяка една отделна УСЛУГА.

Претенции от трети лица срещу ПОТРЕБИТЕЛЯ при/или по повод ползване на УСЛУГИТЕ.

За публикувани от ПОТРЕБИТЕЛИ обяви и коментари с нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа.

В случай, че са налице доказани неправомерни действия по тази точка, KMG Ltd ще използва всички технологични и законови мерки за откриване на нарушителите и осведомяване на компетентните органи.

Администраторът на сайта си запазва правото да налага наказателни мерки на ПОТРЕБИТЕЛИ, позволили си да нарушават гореспоменатите УСЛОВИЯ.

За всички неуредени в тези УСЛОВИЯ и ПРАВИЛА въпроси се прилага действащото в Република България законодателство.

Ако Ви е известен сайт или потребител, който е в нарушение на нашите УСЛОВИЯ за ползване или ако имате някакви въпроси или други забележки към този ДОГОВОР, свържете се с нас за незабавна помощ. 


Питаме Казанлък:

Постите ли?
Закови си вотЪ
Искаш да си тук? Включи се.
Искаш да си тук? Включи се.

Обяви от Казанлък

Имоти (1735) Работа (415) Разни (233) Автомобили, авточасти (124) Електро и битови уреди (36) Строителство (34) Битова техника (25)
покажи всички категории
Искаш да си тук? Включи се.
RSS абонамент за новините Новините по email


за контакти и реклама | условия за ползване

Приятели: Морето.net | MotoZoneBG | Майсторите.com | AutoPlanet1.com | Директория | Речник, Оптимизация | Монтана | Силистра Онлайн | Сандански | Видин Online | ITni News | Компютърни уроци | ОколоСвета.com | Стара Загора
0.84331