Kazanlak.Com /

Казанлъшка Роза победи в конкурс за красота

Казанлъшка Роза победи в конкурс за красота

19-годишната казанлъчанка Паола Кръстева, която стана популярна в родния си град с участието си в Конкурса Царица Роза през май бе избрaна за лице на месец юни в конкурс на лайф-секцията на българския интернет портал Dir.Bg.

Паола, която тази година завърши казанлъшката Природо-математическа гимназия е спечелила заснемането на фотосесия с някои от най-добрите модни специалисти  у нас - фотографа Георги Божиков, тоалети на Vincit, грим от Пепа Стоянова  и прическа от Жоро Петков. Dir.Bg описват подробно и какво е провокирало модните експерти при създаването на имиджа на красивата казанлъшка девойка Паола за фотосесията:

Жоро Петков - коса: Паола има много дълга и хубава коса, но, според мен, с каквито и прически да е експериментирала, са били с пуснати коси - дали ще е малко накъдрена, дали ще е изправена... затова реших да направя нещо различно. Тъй като в момента азиатската мода навлиза в стиловете не само на прическата, а и на облеклото, а и другият елемент - плитка, също е много актуален за лятото, реших да комбинирам двете неща и да направя такъв тип азиатски кок, който е опънат и е по нависоко, с характерните орхидеи, само че ги подбрах в оранжев цвят, за да е по-свежо и по-колоритно лятото. Идеята ми е момичето да може да се види с прическа, която би си направила в много по-редки случаи и различна от ежедневната й.

Пепа Стоянова - грим: За грима на Паола ме провокира факта, че тя е много естествена, млада и красива. При един млад човек няма нужда да се прави силен грим, особено лятно време, предпочетох да е по-свежа, да повторя цветовете, които присъстват в косата й и мисля, че се получи много добро съчетание от цветовете на орхидеите, пренесени върху лицето.

За първата визия на красивата победителката в конкурса на Dir.BG "Стани модел за един ден" e избрана ефирна рокля с флорален мотив, който е изключително актуален за този сезон, във втората,  Паола е с туника в леопардов принт, изработена от естесвена материя, за да бъде приятна за носене в горещите летни дни, съчетана с къси дънкови панталонки и в  третата визия е с красив гащеризон, изработен от две материи. В горната си част е от фин жоржет с графичен принт, а в долната от черен сатен. Гащеризонът е подходящ за незабравимите нощни партита в летните нощи.

Фотосесията  не е първа за Паола Кръствева, тя е участвала и преди в мoдни заснемания, разказа момичето пред Kazanlak.Com по време на представянето й в нашето интернет гласуване за тазгодишната Царица Роза. За разлика от модните експерти, Паола не успя да привлече вниманието на журито в нашенския конкурс, въпреки, че беше класирана на второ место в интернет гласуването, след Царица Роза 2012 – Нели Славова.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.8921