Kazanlak.Com /

Пожари бушуват в казанлъшко

Пожари бушуват в казанлъшко

В районът обслужван от казанлъшката служба „Пожарна и аварийна безопасност и защита на населението” за няколко часа се разразиха два големи пожара. Първият е започнал вчера около 16 часа и е в района на Община Мъглиж. Огнената стихия вече е овладяна, като при пожара са изгорели над 350 декара, съобщи за Kazanlak.Com, Анчо Шишков- началник на казанлъшката служба ПАБЗН. В гасенето на пожара е била активирана цялата налична техника, като се е гасила и през нощта.

Реално застрашени от огнената стихия са били селата Ветрен и Зимница, но за щастие е предотвратен инцидент в тези населени места. В момента бушува пожар над селата Ясеново и Скобелево. По първоначални данни горят храсти и сухи треви, като стихията е обхванала над 60 декара. Допълнително ситуацията е утежнена от горещото време и появилия се силнен вятър в казанлъшко.

В 3.17 часа в рубриката РепорТИ потребителят ни Момчил Ненов ни изпрати нощна снимка където се вижда пожар около връх Триглав. Снимката може да видите в рубриката ни тук

Още по темата: Военните се включват в овладяването на пожара над Скобелево


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.52209