Kazanlak.Com /

Казанлък събира младежи от 4 държави за европейски проект

Казанлък събира младежи от 4 държави за европейски проект

Тази седмица в Казанлък ще стартира обучителен курс  „Човекът в огледалото”, който е финансиран от Европейската комисия и „Младежта в действие”.Проектът е организиран от група казанлъшки младежи, които са обединени в сдружение „Зелена светлина в България”. За обучителния курс в Казанлък ще дойдат представители на Белгия, Грузия и Армения, които ще се обучават и забавляват от 24-ти август до 1 септември. Курсът ще се проведе на хотел „Тонзос”, като участниците имат изградена програма, която включва и младежки игри от 17 часа на 25-ти август на площад „Севтополис”. Все още има 2 свободни места за курсът, който ще бъде и първото издание на YITA /Youth intelligent tinking academy/, като се търсят млади казанлъчани на възраст от 18-25 години. Желаещите могат да изпратят своя автобиография на : green.light.in.bulgaria@abv.bg .


Проектът е създаден за да се бори с младежката безработица, като насърчава предприемчивостта на младите европейци. По време на обучението на участниците ще се научат, как да успеят в бързо променящия се свят. Освен това програмата насърчава младежите да дават най-доброто от себе си за да успеят.

 

На снимката е реализацията на друг проект на "Зелена светлина в България" - да се оформи роза от хора в центъра на Казанлък.


за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.12845