Матраци

В Борса за матраци ВИТ – Казанлък ще откриете водещите марки матраци на едно място. Magniflex, Isleep, Нани, Парадайс, Латекс, Тед, Step in 2 nature, Bellannote, Dream on, Блян и др.

Разнообразието от класове, видове и размери матраци, ние осмисляме с детайлна професионална консултация. Защото никой матрак не може да се нарече „най-добър”, той може да бъде само повече или по-малко подходящ за вашата костна или кръвоносна система, за бюджета и сензорните ви предпочитания.

Всеки човек има специфични изисквания към своя матрак, за това Ви препоръчваме първо да пробвате, а после да купите. Ние ще ви помогнем в избора с професионална консултация.

Magniflex

Матраци 100% произведени в Италия с над 35 млн. клиенти по света и доживотна гаранция.

Продуктите в колекциите на Magniflex се изработват с майсторство във фабриката в Прато, Италия, от първокласни, устойчиво добити материали. Благодарение на постоянния стремеж към иновации и подобряване на съня и комфорта на клиентите, продуктите Magniflex следват най-новите технологии в бранша.

iSleep

Матраците на isleep са произведени в Италия. Новаторското съчетание на дизайн, материали и технологии ви предоставя комфортен сън на изключителна цена. За да не правите компромис между разумния избор и най-доброто за вас.

А за тези от вас, които търсят различен комфорт по време на сън, ви представяме GALAXY. 

Матрак Galaxy съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата по-твърда. Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/меко, средно/меко, средно/средно усещане.

НАНИ

Произведени в България

С матраци НАНИ получавате винаги повече, отколкото очаквате! С тях Вие ще имате не само комфортно и удобно място за почивка, но и ще постигнете пълен релакс на функциите на тялото Ви по време на почивка, ще се подобри сънят и ще се подсили имунитета на организма. Матраци НАНИ са разработени съгласно най-съвременните изисквания за удобство, комфорт и дълготрайност. Произвеждат се от висококачествени материали, които да отговарят на индивидуалните потребности на хора с различно телосложение, навици и лични предпочитания.

Представяме Ви модел LAGO, който можете да изпробвате и в нашия шоурум.

Редуването на безшумни амортисьори от HIGH ELASTIC FOAM с променлив диаметър във височина оформя зони, съответстващи на естествените извивки на човешкото тяло. Добавя необходимата поддържаща сила във височина, в зависимост от теглото на лежащия при пълна липса на свръх напрегнати контактни точки. Асиметричността на линията на двулицевия профил предлага възможността за втори избор на комфорт при обръщането му. PENO ELASTIC за допълнителна ортопедичност и MEMORY FOAM за точково еластиче комфорт завършват сърцевината, превръщайки я в оптимална система за сън, без значение от килограми, ръст, възраст или начин на сън.Меките и луксозни материали, завършващи калъфа, излъчват визия, достойна за шедьовър в мебелния бранш. Самопочистващия се текстил MARGANE, антиалергичните силиконизирани влакна, сърцевината от отворени клетки и оформени канали от край до край създават самоосвобождаваща се от влага и микроорганизми система.

 

TED

Марката TED се е превърнала в символ на иновативност на глобалния пазар на продукти за сън и на стремеж към подобряване качеството на живот. Коректността и грижата към клиента са същината на онова, което сме и което правим. Водени сме от желанието да разработваме продукти, които удължават миговете на спокойствие – една от най-търсените „стоки“ в днешния забързан и динамичен свят.

Голяма част от материалите, които биват използвани за производството на предлаганите от нас продукти са също наше собствено производство. За всички останали суровини работим единствено със сертифицирани доставчици.

Paradise

Последни технологични нововъведения в матрачната индустрия. Марката „матраци Paradise“ присъства на българския пазар от 2004 г. В основата на успеха и безспорната лидерска позиция в производството на матраци от среден и висок клас, е заложен стремежът за постигане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения в спалната и матрачна индустрия.

Фирмата предлагa широка гама от над 30 модела:

- Еднолицеви матраци с ядро от: пружинен пакет Bonnell System, Memory пяна, еластична пяна, пружинен пакет Pocket System и др.;

- Двулицеви матраци с ядро от: пружинен пакет Bonnell System, еластична пяна, високоеластична пяна, Memory пяна, Memory Gel пяна, Latex like foam, пружинен пакет Pocket System, пружинен пакет тип 7 зонов Pocket System и др.;

Матраци "Латекс"

“ЕКОН” е единственият производител на матраци от латекс не само за България, но и за цяла Източна Европа. Заводи с подобно уникално производство са не повече от 15 в целият свят.

Заводът в град Бяла е един от най-модерните в страната. Той разполага с 4 цеха и 3 склада за готова продукция.

Step in 2 Nature

Богат избор от антибактериални матраци с минерали. Интелигентни комбинации от различни видове пяна, обогатена с минералите Шунит, Зеолит и Турмалин, благодарение, на които въздуха се йонизира и пречиства, редуцира се стреса и се възстановява енергийния баланс.

Аква мемори пяна, обогатена със зеолит, кокосова вложка, вътрешен памучен трисекционен кълъф, външен кълъф с лен, направен без лепило.

Възможност за избор на индивидуален комфорт

Bellanotte

Духът на природата

Основна ценност за нас е грижата за околната среда и хората в нея. Нашата визия и цел е да произвеждаме висококачествени продукти, с рециклируеми и естествени материали, с дълъг живот.

100% безотпадна технология - 3D профилираната пяна се произвежда по напълно безотпадна технология. Нашата грижа е опазването на природната среда чиста и красива.

Рециклируеми материали - Технологията Pocket Springs, или индивидуално пакетирани пружинки, е съставена от изцяло 100% рециклируеми материали.

Чист белгийски лен - Pure Belgian Linen е сертифициран от Белгийската асоциация на ленопроизводителите и има звание за качествен продукт Belgian Linen™.

Белланотте е съчетание от класика и съвременност, традиция и иновации, истинска красота и максимално удобство. Всичко това, обвито в много любов.

А отличният сън е просто едно допълнение към цялостното естетическо преживяване!

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.93237